Martin Reppen Kvikstad - Alex Bano 3-0 | Norges bokseforbund

Martin Reppen Kvikstad - Alex Bano 3-0

Martin Reppen Kvikstad gjorde i helga et dundrende comeback i Spania/Torreveija, nærmere bestemt i boksegymmet til promotor og trener Ulf Johansen. Det var et i overkant fullsatt gym med noen hundre gale spanjoler, samt noen få svensker og nordmenn som fikk se en sprudlende Martin gå ut i høyt tempo mot sin spanske motstander.
Publisert: søndag 17. oktober 2010

Litt upresis i starten riktignok, men han fant fort rytmen og tidvis jaget sin motstander rundt i ringen. Martin satte sin motstander fint opp i tauene og hamret løs med bitende uppercut`s til kroppen og haka. Han traff også godt med sine rette støt, men har litt å hente på helheten med å komme seg ytterligere ned på beina og holde trykket mer konstant, men det vil komme. At Martin ikke har bokset en kamp på grunn av skade (i ca. 18 mnd) siden han ble nordisk mester, er forklaringen på at kampen gikk tiden ut, I tillegg skal selvfølgelig hans motstander ha stor kreditt for sin tøffhet. Ååå for en stemning det var under kampen! Spanjolene gikk fullstendig av hengslene under kampen. Plastflasker og krus var konstant i lufta, og det var et leven vi aldri har opplevd maken til. Kampleder turte derfor ikke annet enn å strekke armene i været på begge to!! Uavgjort!!?? Hva i h....  Men da ting hadde roet seg ned og de fleste hadde gått, kom dommerne bort med sine skjemaer der det tydelig stod at Martin hadde vunnet. Kampleder hadde ikke turt annet av frykt for konsekvensene blant publikum! Så dette bekrefter i alle fall at det alltid ligger overraskelser på lur når det gjelder vår idrett. Vanvittig dramatisk og morsomt, og en helt ny erfaring for vår del som blir viktig og ta med seg videre.

 

Til slutt er det på sin plass og takke Ulf`en for et alle tiders opphold. Vi bodde veldig bra, og fikk mye god veiledning og gode råd under oppholdet i forhold til hva vi bør jobbe videre med. Samtidig oppfordrer jeg klubber og landslag til å benytte seg av hans treningsfasiliteter i langt større grad enn hva tilfellet er nå. Gymmet er stort og flott med alt som trengs av utstyr. Reise og opphold koster heller ikke all verden. Ulf`en spurte om ikke jeg kunne ta på meg og være kontaktperson for norske boksere, det takket jeg ja til!

 

Mvh
Jr.landslagstrener
Erik Dahlen