Martin Larsen i Finale i Mostar! | Norges bokseforbund

Martin Larsen i Finale i Mostar!

Martin Larsen fortsetter å imponere i den knallharde AIBA turneringen International Young Men's Boxing Tournament i Bosnia. I dagens semifinale stoppet dommeren matchen i den andre runde etter at Martin hadde Eldin Sijarik fra Montenegro tungt i gulvet to ganger. I lørdagens finale møter Martin Jordan McShane fra Scotland. For Hadi og Amir Srour ble det bronsemedalje etter tap mot gode motstandere. F.v. Erik Bredler, Martin Larsen og Ole Arne Næsgård.
Publisert: fredag 26. april 2013

Matchreferat

60 kg Hadi tapte i dag mot hjemmenasjonens stjerne, Fetahovic Adem. Hadi kom tidlig bakpå i kampen og klarte aldri å ta igjen forspranget, selv om han kom veldig sterkt i sisterunden.

64 kg Amin møtte Bernad Bersony fra Ungarn. En lengre og mer teknisk bokser. Taktikken var å sette press på han. Taktikken fungerte bra i den andre runden, men i siste runde var det dessverre tomt for krefter. Amin kjempet godt men merket godt at gårsdagens kjempekamp satt i kroppen.

69 kg. Martin møtte en god motstander i Eldin Sijarik fra Montenegro. Eldin holdt godt følge med Martin i den første runden, men Martin skrudde opp tempoet enda et hakk i den andre runden, og traff med en venstre hook som sendte motstanderen i gulvet. Etter det kom han aldri tilbake inn i kampen, og Martin gjorde som han ville. Etter nok en telling valgte motstanderens hjørne å kaste inn håndkleet.

 

 

Resultat International Young Men's Boxing Tournament 2013

25/4: (kvartsfinale)

64 kg Amin Srour, NOR - Smrtnik Matic, SLO 5-0

69 kg Martin Larsen, NOR - Ferati Hajdin, MKD AB-3

75 kg Csutak Daniel, Ungarn - Vegar Tregren, NOR 5-0

 

26/4: (semifinale)

60 kg Fetahovic Adem, BiH - Hadi Srour, NOR 5-0

64 kg Bernad Bersony, HUN - Amin Srour, NOR 5-0

69 kg Martin Larsen, NOR - Eldin Sijarik, MNE AB-2

 

27/4: (finale)

69 kg Martin Larsen, NOR - Jordan McShane, SCO

Norge har med 4 av sine beste juniorboksere i denne internasjonale turneringen i Bosnia. Det deltar 111 utøvere fra 12 nasjoner som skal kjempe seg frem til heder og ære. Det er med tolv nasjoner; Norge, Nederland, Skottland, Bosnia, Slovenia, Montenegro, Makedonia, Ungarn, Kosovo, Russland, Italia og Kroatia! Turneringen går 24-28. april i Mostar nære Sarajevo. Turneringen er en EM-test før Junior-EM som går i Rotterdam 11-18 august



Norges tropp til International Young Men's Boxing Tournament

60 kg Hadi Srour, TK

64 kg Amin Srour, TK

69 kg Martin Larsen, Trondhjem BK

75 kg Vegar Tregren, Ulf-an

Ledere: Erik Bredler og Ole Arne Næsgård