Lørdagens kamprogram i NM 2013 | Norges bokseforbund

Lørdagens kamprogram i NM 2013

Det skal bokses 11 semifinaler fra kl. 13:00 i Bodø Spektrum på lørdag. Semifinalene finner dere her:RESULTATENE OPPDATERES FORTLØPENDE! Salavat Khatujev (t.h.) og Amin Srour leverte en klassekamp, som Salavat gikk seirende ut av.
Publisert: fredag 01. mars 2013


Semifinaler Menn
64 kg Stian Thorstensen, OBK Alexander Ersvik, Bodø  23-10
64 kg Salavat Khatujev, Larvik Amin Srour, TK  23-12
67 kg Jakub Aliev, Mo BK Marius Skotnes, B-30  +RSC-1
67 kg Martin Larsen, TBK Jamshid Nazari, AIK  22-21
71 kg Binak Vokshi, FBK Kenneth Evensen, Drøbak  31-10
71 kg Vegar Tregren, Ulfan Vegard Jakobsen, B-30  19-18
81 kg Richard Bordevik, Askim Jaroslav Nordgård, Trym  29-12
81 kg Ahmed Abdelfattah, TK Sondre Wold, Trym  18-8
Semifinaler Kvinner
57 kg Grethe Kraugerud, Trym Mariann Breive, Bodø  25-5
64 kg  Ingrid Mørk, Trym Cathrine Vassbotn, Bodø  23-16
64 kg Sanna B. Kvaal, Stjørdal Kristin Tveit, Trym  12-7



64 kg Stian Thorstensen har som vanlig et høyt arbeidsvolum og vinner sin kamp klart.

64 kg Salavat Kathujev mot Amin Srour var en av de beste kampene som er bokset i Norge den siste tiden. Høyt tempo, god teknikk og noen fantastisk gode slagserier fra begge. Men det var ingen tvil om hvem som skulle vinne denne kampen etter at Srour måtte ta en stående telling i den siste runden.

67 kg Jakub Aliev treffer med et kanonslag som senker Marius Skotnes. Han er tøff og reiser seg, men har ingen ting å stille opp med etter nedslagningen.

67 kg Martin Larsen måtte ta telling i den andre runden og lå under med tre poeng før den siste runden, men fra da og utover fikk han vise frem hvilken stor motor han har og presset fremover i tre hele minutter. Dette var en ytterst jevn kamp, men det at Martin kommer så sterkt tilbake etter tellingen vitner om viljestyrke.

71 kg Kenneth Evensen stod for musklene og råskapen, mens Binak Vokshi stod for finessene og kontringene. Binak er en bedre bokser og vinner dette klart. 

71 kg Åpningsrunden til Vegar Tregren vitner om at det bor noe stort i han. Han viser frem noen tekniske egenskaper fra øverste hylle. Alt i alt var dette en meget god kamp av to utøvere som ville vise seg frem, og det var spenning fra og med midten av den andre runden når Jakobsen våknet og presset fremover i resten av kampen. Dette ble til slutt et helt jevt oppgjør, men på bakgrunn av den "vidunderrunden" til Tregren så er det greit at han vinner.

En meget spennende kamp. Vegar Tregren i rødt banker inn en venstre hook på en meget aggressiv Vegard Jakobsen

 

 

 

 

 

 

 

 



81 kg Richard Bordevik var den beste bokseren i denne kampen, han leverte ut to tellinger til si motstander Jaroslav Nordgård. Men de gangene Jaroslav hadde krefter til å angripe med serier så var han farlig og scoret sine velfortjente poeng. Seieren her var klar.

81 kg Ahmed Abdelfattah er rimelig eksplosiv når han først angriper, men det er så alt for sjelden. Sondre Wold vil mere i denne kampen og presser fremover, men Ahmed er for smart i sin boksing og vinner dette helt greit med sin defensive strategi.

K57 kg Grethe Kraugerud er den klart fysisk sterkeste av disse to bokserne og vinner kampen på sin fysikk. Mariann Breive har god teknikk (faktisk litt bedre enn sin motstander) men styrken betyr så mye i disse lette klassene og hun taper helt greit for Trymbokseren Kraugerud.


K64 kg Cathrine Vassbotn åpnet kampen best og ledet, men når Ingrid Mørk begynte å skru opp tempoet i den tredje runden så endret kampen seg betraktelig. Mørk hadde klart mer "gass igjen" på tanken og vinner dette med sine solide rette venstre/høyre-kombinasjoner. Mørk ble bedre og bedre etterhvert som kampen utviklet seg. Dette var en helt klar seier.

K64 kg Sanna Kvaal - Kristin Tveit. Dette var en god kamp mellom to stilreine boksere. Begge har god teknikk og de leverte en fin og jevn kamp, men south-paw stilen til Kvaal ble for vanskelig å håndtere for Tveit. Kvaal vinner dette fortjent.