Landslagstreneren på Dælenenga | Norges bokseforbund

Landslagstreneren på Dælenenga

Sportsklubben 09 var meget godt fornøyd med treningsopplegget
Publisert: fredag 28. januar 2005
Vi i Sp. 09 var så heldige å få besøk av Martin Kitel torsdag 27.01.05.
Det ble en svært strukturert og lærerik treningskveld på gamle, ærverdige Dælenenga.
Med Martins velkjente, lune, selvsikre smil i munnviken blandet med hans like velkjente rolige, men bestemte stemme, var stemningen av fortjent respekt til å ta og føle på.
 
Vi startet kvelden med et lite "trenermøte" (Morten Johansen, Odd Andersen, Martin Kitel og undertegnede) hvor vi, etter å ha fått foreslått noen av Martins moduler, ble eninge om å velge en teknisk kveld med en avsluttende styrke/sirkeltreningsdel.
 
Etter å ha fulgt en god generell oppvarming, gled vi over i en mer spesifikk basic oppvarmingsdel. Salen på Dælenenga var fyldt med spenning og hengivenhet til en trener som oset av erfaring. De påfølgende tekniske øvelsene var gjennomtenkte og gode. Forklaringene til hvorfor utøverne nå drev med meningsfyldt arbeid, fikk også gode karakterer av så vel utøvere som trenere - Meget bra!
 
Avslutningsvis ble en styrkedel mer slitsom enn morsom for de fleste av oss (særlig vi trenere på over 40:), men den stadfestet på en måte at; skal man nå sine mål krever det sitt og dette ble således en, etter vår mening også en svært god treningskveld rent pedagogisk.
 
Det er lenge siden vi har har hatt en like meningsfyldt og god treningskveld på Dælenenga (med all respekt for Birger, Helge, Per-Arne, og Bengt-Arne) og vi har bestemt oss for å følge akkurat dette programmet på alle våre torsdagstreninger heretter - til ære for Martin!
 
Med nitidig jobbing med seg selv og ikke minst andre, mener jeg Martin har blitt en av norges beste trenere noensinne!
 
Takk for en inspirerende kveld - for utøvere så vel som oss trenere og ledere Martin!
 

Med vennlig hilsen for
Sportsklubben av 1909 
Erling I. Engh