Landslagssamling for juniorer i Tønsberg 19.-21. februar 2010 | Norges bokseforbund

Landslagssamling for juniorer i Tønsberg 19.-21. februar 2010

Landslagstrener for juniorene; Erik Dahlen har valgt å kalle inn en relativt stor tropp til den kommende samlingen i Tønsberg. Nordisk mesterskap nærmer seg, og de innkalte har nå en sjanse til å kjempe seg inn i landslagstroppen.
Publisert: torsdag 11. februar 2010


Følgende er tatt ut til landslagssamling i Tønsberg 19-21.02.10:


Sverre Glad, TK

Finn Olav Ulvund, Drammen

Ahdan Kaiharov, AIK-Lund

Joakim Havem, Pors

Ken Tore Halland, Apollo

Ole Magnus Leifseth, Bodø

Magomed Selmurzajev, Bærum Verk

Christian Gåsvand, B-30

Niklas Nøstdal, BAK

Vegard Jacobsen, B-30

Tim Robin Lihaug, BAK

Stian Haug, OBK

Tommy Lennart Karlsen, Pors

Mats Morka, Gran BK

Sondre Vold, B-30

Alexander Sæther, Stord

Som dere ser har jeg valgt å kalle inn mange denne gangen. Grunnen til det er flere: jr. mesterskapet hadde god kvalitet på boksingen. Det var etter mitt skjønn mye god teknisk og taktisk boksing fra mange, flere av kampene var velbokset og jevne. De som her er tatt ut ble ikke alle mestere denne gang, men både mestrene og noen av de som ikke nådde helt opp har vist god utvikling og bør derfor få sjansen. Vi har også Nordisk Mesterskap på hjemmebane snart, derfor er det min klare oppfatning at flere bør få sjansen til å vise seg mer frem. Det er også klart at her er det flere som kan gi hverandre god og verdifull sparring, enten i forhold til Nordisk eller andre oppgaver. Sykdom kan også inntreffe på noen av de som blir tatt ut, derfor er det en fordel om vi har skarpskodde reserver tilgjengelig. Som alle vet er vi ikke mange i bokse-Norge, så drar vi lasset sammen vil den positive utviklingen vi er inne i fortsette ytterligere.

Noen vil nok savne Kim Almås på denne listen. Han sa til meg under mesterskapet at han ikke kom til å bokse mer denne sesongen, så derfor er han ikke tatt ut.

Trenere og ledere er hjertelig velkommen til å delta på samlingen med sin respektive utøvere. Gode innspill og deling av erfaring er bare positivt.

Første trening er fredag kl 18.00. Møt presis og husk alt utstyr som trengs. Vi er ferdige søndag senest kl 15.00. Vær også godt forberedt til ei krevende helg. Tiden er nå moden for å legge lista et hakk opp i forhold til det tekniske og taktiske, men også det fysiske.


Velkommen alle mann.

Mvh Erik Dahlèn