KRETSDOMMERKURS I BERGEN | Norges bokseforbund

KRETSDOMMERKURS I BERGEN

Det blir avholdt kretsdommerkurs i Bergen 16.-18, januar 2009. Kurset har en varighet på ca 15 timer, og vil åpne med 3 timer på fredag kveld, 6 timer på lørdag, og 6 timer på søndag. I løpet av kurset vil deltakerne få et innblikk i hvordan man dømmer merke, diplom og ikke minst ordinære kamper (både med og uten BoxPoint).
Publisert: mandag 05. januar 2009

I tillegg vil det naturligvis bli en del teori, noe praksis og mye diskusjon, før det hele avsluttes med en skriftlig prøve på søndagen. Kurset er gratis, det eneste deltakerne må betale for er kost og losji.

 

I forkant av kurset vil alle deltakerne få tilsendt NBFs håndbok, der veldig mye av teorien til kurset finnes. Det lønner seg å bla litt i denne håndboka i forkant av kurset.

 

I etterkant av kurset skal aspirantene prøvedømme 25-30 kamper med godkjent resultat før de vil bli autorisert som kretsdommere.

 

Kontaktperson i Bergen vil være Ronny Borgen Hansen (ronny.borgen.hansen@c2i.net, tlf 97757909), Alle påmeldinger sendes til Ronny, så vil han videreformidle dette til meg. Det er viktig at påmelding inneholder navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

 

Fristen var egentlig 1. januar, men på grunn av litt lite påmelding gir vi klubbene i Bergensområdet noen flere dager. Dommersituasjonen i Bergensområdet er ganske dårlig, så det er viktig at klubbene oppfordrer noen av sine medlemmer til å ta dette kurset!

 

Ta gjerne kontakt med undertegnede på sigaag@broadpark.no, eller på tlf 92627236 hvis det skulle være noen spørsmål i forbindelse med dommerkurset.

 

Mvh Sigmund Aagaard, kursholder