Kretsdommerkurs | Norges bokseforbund

Kretsdommerkurs

KRETSDOMMERKURS I BERGEN OG OSLO - PÅMINNELSE Det vil bli avholdt to kretsdommerkurs i Norge i løpet av desember og januar. Det første kurset avholdes i Oslo 12.-14. desember, mens det andre blir holdt i Bergen 16.-18, januar 2009. Kurset har en varighet på ca 15 timer, og vil åpne med 3 timer på fredag kveld, 6 timer på lørdag, og 6 timer på søndag. I løpet av kurset vil deltakerne få et innblikk i hvordan man dømmer merke, diplom og ikke minst ordinære kamper (både med og uten BoxPoint)
Publisert: søndag 16. november 2008


Hvis noen kun ønsker å sertifiseres som merke-/diplomdommer kan dette la seg gjøre ved å delta på kurset lørdag. De som ønsker dette spesifiserer det ved påmelding til Klaus eller Ronny.

 

I tillegg vil det naturligvis bli en del teori og mye diskusjon, før det hele avsluttes med en skriftlig prøve på søndagen. Kurset er gratis, det eneste deltakerne må betale for er kost og losji.

 

I forkant av kurset vil alle deltakerne få tilsendt NBFs håndbok, der veldig mye av teorien til kurset finnes. Det lønner seg å bla litt i denne håndboka i forkant av kurset.

 

I etterkant av kurset skal aspirantene prøvedømme 25-30 kamper med godkjent resultat før de vil bli autorisert som kretsdommere.

 

Kontaktperson i Bergen vil være Ronny Borgen Hansen (ronny.borgen.hansen@c2i.net, tlf 97757909), mens kontaktperson i Oslo vil være Klaus Bareksten (kbarek@online.no, tlf 91108420). Alle påmeldinger sendes til Ronny eller Klaus, så vil disse videreformidle dette til meg. Det er viktig at påmelding inneholder navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

 

Påmeldingsfrist          Oslo:               25. november 2008

                                   Bergen:          1. januar 2009

 

Det er viktig at fristen overholdes slik at Forbundet kan sende ut kursmateriell (håndboka) i god tid før kursene avholdes.

 

Ta gjerne kontakt med undertegnede på sigaag@broadpark.no, eller på tlf 92627236 hvis det skulle være noen spørsmål i forbindelse med disse kursene.

 

Mvh Sigmund Aagaard, kursholder