Knallsterkt av TK i Hillerød Box Cup | Norges bokseforbund

Knallsterkt av TK i Hillerød Box Cup

TK stilte med tre boksere i årets turnering. Sverre "Happy" Glad U 54 kg, Eirik Sjursen JA 64 kg og Shaun Liverød JA 75 kg. Hele 320 boksere veide inn til årets Hillerødturnering, noe som resulterte i 162 kamper! Dette er fantastisk godt gjort av danskene, som med dette tempoet snart tar igjen Gøteborg ABC i antall deltagere.
Publisert: onsdag 15. oktober 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Først ut var en heltent Sverre. I Motsatt hjørne stod engelskmannen Jake Hewitt fra Sittingbourne ABC. Sverre var både fysisk og teknisk overlegen sin motstander. Etter en rekke knallharde treffere både til hode og kropp, kastet sekundanten inn håndkleet. Det hele var over på under ett minutt. Det engelske laget lagde mye styr etterpå. De mente vi hadde jukset på alderen til Sverre, og nektet på at han bare var 14 år, noe han for så vidt ble 20 sept..

 

 

Shaun fikk også engelsk motstander. Oliver Patterson fra Finchley BC slet mer og mer med å holde Shaun på avstand. Shaun ledet komfortabelt gjennom hele kampen og var like ved å stoppe sin motstander i sluttrunden. Sluttresultatet ble til slutt 20-7.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eirik, Shaun og Sverre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til slutt var det Eirik sin tur. Det var hele 19 engelske klubber som hadde meldt sin ankomst i år. Så her ble det også engelsk motstand. Loz Bell var lagkaptein for klubben Hoddesdon BA. Eirik startet i kjent stil og sirklet inn sin motstander. Bell forsøkte febrilskt å holde seg på avstand, men kom til kort. Etter to skikkelige nedslaginger til kroppen i første runde, var det hele over. Etter legesjekken, konstaterte legen at Bell hadde brukket to ribbein.