JVM- test i Brandenburg Cup, Tyskland - Rolf Olsen stoppet russer! | Norges bokseforbund

JVM- test i Brandenburg Cup, Tyskland - Rolf Olsen stoppet russer!

Juniorlandslaget deltar på Brandenburg Cup i Tyskland 26. februar til 02. mars. For det norske laget er turneringen en test før junior-VM som går i Bulgaria 10-25 april. Årets turnering er gigantisk med 121 innveide boksere fra mange av de beste boksenasjonene. Rolf Olsen har allerede bokset sin første kamp, og han stoppet Witcheslav Bagrov fra Russland på TKO i den tredje runden etter meget god boksing. OPPDATERT kl.:19:42 Martin Larsen vant også Erik Bredler, Martin Larsen og Ole Arne Næsgård
Publisert: torsdag 27. februar 2014


I 60 kg var det 18 deltager,e så Rolf må gå to kamper den første dagen, sent i kveld møter han Liam Wiliams fra Australia. Oscar Heggen Furulund og Martin Larsen går in i turneringen i dagens kamper og Vegar Tregren og Jonas Sønsteby bokses i morgen fredag.

 

Den Norska troppen til JVM kommer at presenteres etter turneringa. Trekning og innveining gjordes på onsdagskvelden og i idag torsdag starter kampene. Det er en hard turnering og garantert tøff vei til finalene som går søndag 02. mai.

 

Martin Larsen slo Sebastian Wiktorzak fra Polen med 3-0 og er videre i den internasjonale juniorturneringa Brandenburg Cup. Larsen viste i denne kampen at en god kondisjon er viktig sammen med en god vilje er veldig viktig. Wiktorzak har meritter fra forre JVM og Martin fikk helt enkelt kjempe ned sin motstandere og ta en klar poengseier.

 

Senere i kveld går Oscar Heggen Furulund in i turneringen mot Muhammad Abbilrasoon fra Finland og Rolf Olsen møter Liam Wiliams fra Australia i sin andre kamp for dagen. Rolf slo russiske Witcheslav Bagrov på TKO tidlig i formiddags.


 Resultat Brandenburg Cup 2014


Torsdag 26. februar

60 kg Rolf Olsen, NOR - Witcheslav Bagrov, RUS TKO runde 3

64 kg Oscar Heggen Furulund, NOR - Muhammad Abbilrasoon, FIN

69 kg Martin Larsen, NOR - Sebastian Wiktorzak, POL 3-0

60 kg Rolf Olsen, NOR - Liam Wiliams, AUS

 


Fredag 27 februar

81 kg Vegar Tregren, NOR - vinnere GER/BUL

91 kg Jonas Sønsteby, NOR - Tomas Olberkis, LTU

 

Norges tropp i Brandenburg Cup

60 kg Rolf Olsen, TK

64 kg Oskar Heggen Furulund, Ski BK

69 kg Martin Larsen, Trondhjem BK
81 kg Vegar Tregren, Ulf-an

91 kg Jonas Sønsteby, Raufoss BK

 

Ledere: Erik Bredler og Ole Arne Næsgård

Hilsen
Erik Bredler