Juniorbokserne er ute og prøver seg mot de beste i Europa! | Norges bokseforbund

Juniorbokserne er ute og prøver seg mot de beste i Europa!

Juniorene reiste i dag til Vilnius i Litauen for å teste seg mot kremen av juniorbokserne som er i Europa. 65 boksere fra 15 land har funnet veien ned hit for å kjempe om edelt metall. Det bokses i alle vektklasser.
Publisert: onsdag 03. mars 2010

Våre gutter som deltar er:
57 kg Finn Olav Ulvund, Drammen med åtte mann i sin vekt.
64 kg Niklas Nøstdal har tolv stk. å kjempe mot.
69 kg Magomed Selmurzajev, Bærum Verk skal få testet seg mot ti stk i sin klasse. Og til sist så skal Stian Haug, OBK måle krefter mot fem mann i sin vekt.

Gutta meldes i god form og ser virkelig frem mot å måle krefter mot dette kobbelet av eliteboksere. Klubbene rundt om i vårt langstrakte land gjør tydeligvis en jobb det står respekt av. Dette har også tydelig vist seg på våre månedlige samlinger, kvaliteten på trening og sparring har hevet seg betraktelig. Det har blitt mer og mer tydelig at her skal ingen dumme seg ut. Derfor er det også knyttet stor spenning til hvordan de vil klare seg i dette selskapet. Vi trenger å utforske oss selv på hvor vi står, og hva som skal til for å komme oss videre i utviklingen av våre gutter. Nordisk står for tur, men også VM i Baku/Aserbadjan, og da trenger vi å utfordres. Denne turneringen passer derfor godt i så måte.

Alle gutta meldes også i fin vekt etter en lett trening i kveld. Med på turen er også Finn Ulvund Drammen, Rolf "Big Daddy" Haug OBK og u/jr. trener Erik Dahlèn. Daglig rapport vil komme fra oss.

Mvh
Erik Dahlèn