Junior-VM i Bulgaria har nå startet | Norges bokseforbund

Junior-VM i Bulgaria har nå startet

Martin Larsen i 69 kg vant 2-1 over Jefferson Sinisterra fra Colombia i åpningskampen!Jonas Sønsteby i tungvekt møter Shukran Mehdiyev fra Azerbaijan med bronse fra ungdoms VM 2013 på torsdag, og Vegar Tregren i lett tungvekten går inn i turneringen først på lørdag mot Jovan Sipcic fra Montenegro. Martin Larsen vant åpningskampen mot en knalltøff Columbianer
Publisert: onsdag 16. april 2014

Martin Larsen i 69 kg vant 2-1 over Jefferson Sinisterra fra Colombia etter å ha tatt hjem den siste runden klart. Sinisterra overrasket med sin hurtighet i den første runden, men Larsens gode kondisjon avgjorde kampen i den siste runden. Det ble en veldig uryddig kamp der Colombianeren låste og holdt fast sin motstander, mens Martin ville bokse! Det var herlig for laget å starte denne tøffe turneringen med en seier. I neste omgang møter Martin italieneren Vincenzo Lizzi, den kampen går på lørdag.

-------------------------------

LIVE-Stream fra turneringen finner dere her:
http://www.boxingsofia2014.org/online_streaming-1.html

Hele trekningslisten til ale våre boksere finner dere under her. Men legg merke til at de norske bokserne ikke har landskode NOR for Norge, men IBA for AIBA. Dette skyldes at vi er utestengt som nasjon.

Liste for Martin Larsen 69 kg
http://www.aiba.org/documents/site1/Events/2014%20Youth%20World/Draw%20Sheets/C75W69.pdf

Liste for Vegar Tregren 81 kg

Liste for Jonas Sønsteby 91 kg:
http://www.aiba.org/documents/site1/Events/2014%20Youth%20World/Draw%20Sheets/C75W91.pdf 

------------------------

Nå har vi ett par dager med litt lettere trening på plass i Sofia innfor de innledende kampene. Alt ser bra ut med våre boksere og den er i god form.

Trekning Junior-VM i Sofia 2014

Onsdag 16. april
69 kg Martin Larsen, NOR - Jefferson Sinisterra, COL 2-1

Lørdag 19. april
69 kg Martin Larsen, NOR - Vincenzo Lizzi, ITA

Torsdag 17. april
91 kg Jonas Sønsteby, NOR - Shukran Mehdiyev, AZE

Lørdag 19. april
81 kg Vegar Tregren, NOR - Jovan Sipcic, MNE

Turneringen er også en kvalifiseringsturnering til Youth Olympic Games i Nanjing, Kina 23-27 august der de 6 beste i var vektklasse blir kvalifiserte. For plassene 5 og 6 kommer det at gjennomfores et Box Off torsdag 22. april.

Norge representerer med en sterk trio, Martin Larsen i 69 kg fra Trondhjem BK, Vegar Tregren i 81 kg fra Ulf-an og Jonas Sønsteby fra Raufoss i 91 kg. Målet er at vi skal ha boksere som er med og kjemper seg frem til medaljer og presterer på det høyeste nivået.  

Norges tropp til Junior-VM i Bulgaria

69 kg Martin Larsen, Trondhjem BK

81 kg Vegar Tregren, Ulf-an

91 kg Jonas Sønsteby, Raufoss


Coacher: Erik Bredler og Ole Arne Næsgård

 

Mvh
Erik Bredler, sportsjef
Norges Bokseforbund