Invitasjon til ferdighetsmerkestevne | Norges bokseforbund

Invitasjon til ferdighetsmerkestevne

Kolbotn bokseklubb (KBK) vil med dette invitere til ferdighetsmerkestevne på meget kort varsel på søndag 31. januar 2010 Vi vil gjerne gjøre en innsats for å hjelpe de stakkars menneskene i på Haiti. Da gjør vi det vi kan best - å bokse.
Publisert: lørdag 30. januar 2010

Stevnet starter kl .: 13.00, men vi starter med å ta i mot påmeldinger fra kl 11.00 og håper å være klare med registreringen senest ca kl 12.00.

Stevnet foregår i gymsalen på Vassbonn skole på Kolbotn. Den ligger i Chr. Sindings vei 55. Det ligger på veien mellom Kolbotn sentrum og Gjersjøen. Kommer du fra E6 eller E18 og har tatt deg til sentrum kjører du ned gjennom sentrum og finner  Chr. Sindings vei inn til høyre. Kommer du sydfra tar du ned på Gamle Mossevei og kjører langs Gjersjøen. I nordenden tar du veien opp til høyre og kjører oppover til Chr. Sindingsvei går inn til venstre.

Merket koster kr 50.- for alle graderinger. Det betyr at alle som kommer må betale, både vi som er trenere og boksere, men da blir altså merket gratis for bokserne, for det har Norges Bokseforbund sponset. Hvis vi står på så håper vi å få inn noen kroner til disse stakkars menneskene i Haiti. Vi vil gi pengene til Unicef som har et etablert barneprogram og som kan jobben. Det er det selvfølgelig mange som kan, men vi har nå valgt dem.

Vi håper dere har anledning til å komme. Ta gjerne med dommere.

Takk for forhåndspåmelding, selv om det ikke er påkrevet på h-skogl@online.no





I SAMME RING SOM HAITI

Under juniormesterskapet i boksing i Molde 4. februar 2004 opplevde vi atter en gang en av de store idrettskameratslige øyeblikk. Ringtauene var for slakke, og en bokser fikk en stygg og smertefull opp- skraping på skinnleggen i det han gled utenfor podiekante, vi så hvordan leggen ble skrapet kraftig mot den utildekkete kanten. Alle forstod at dette måtte gjøre vondt. Det gikk et sukk av medfølelse gjennom salen, men i samme sekund kastet motstanderen seg fram av all kraft og grep tak under armene på den uheldige, løftet han opp og hjalp han. Det var et øyeblikk som ga mening.  Er vi i samme ring er vi venner, slik er det, og slik skal det være.

Dette er en liten og ubetydelig hendelse sett i forhold til de tragedier som verden nå ser på Haiti, men det viser at uansett situasjon så skal idretten være en arena hvor vi er rede til å legge bort alt for å hjelpe dem som har det vondt og trenger hjelp.

På Haiti er situasjonen helt ubeskrivelig i sin enorme nød og fattigdom ligger nærmest utenfor vår fatteevne, men vi må prøve å forstå. Ikke minst må vi sette alle kluter til og gi det vi kan.  Vi er i samme ring!

Kolbotn Bokseklubb (KBK) kan ikke gjøre mye, men vi kan hjelpe litt.

Det er som det alltid har vært - legg sammen alle de små bidragene og det blir enorme summer.

Et annet perspektiv er at våre ungdommer gjerne vil hjelpe, og det er en sunn øvelse å være med på. Nå får vi virkelig en anledning til å gjøre en innsats.