Internasjonalt treningsleir Nancy, Frankrike 24-30.06.2013 | Norges bokseforbund

Internasjonalt treningsleir Nancy, Frankrike 24-30.06.2013

Norge var invitert av det Franske Bokseforbundet på en treningssamling i forbindelse med EU mesterskapet i Ungarn.
Publisert: onsdag 03. juli 2013


Det ble litt panikk når vi landet i Luxembourg og bagasjen vår stod igjen på Kastrup. Gleden ble dermed stor når det viste seg at forsikringen dekket opp til 3000 kr til innkjøp av nødvendig klær og toalett saker. Dagen ble derfor benyttet til shopping.

Sportssenteret i Nancy hadde alt vi trengte løpebane, styrkerom og boksegym. Det var lagt opp til 3 treninger per dag. Informasjonen var litt forvirrende og vi ble etterhvert vant til fransk tid var 10 til 20 min sener en norsk tid.

Der Engelske laget var der i de to første dagne og første fellestrening ble holdt av den engelske Coach. Det var 10 runder oppgavesparring og Camilla fikk prøvd seg mot en Olympiske mester Nicola Adams, jeg må si hun kom godt ut av det.  Det var fascinerende og følge det engelske laget som var helprofesjonelle med to trenere og en fysioterapeut.

Det var lagt opp til sparring annenhver gang dessverre dro det engelske laget allerede onsdag og vi fikk derfor ingen ren sparring mot dem, noe som var synd for det hadde vær interessant og målt krefter mot dem. Jentene klarte seg meget godt på sparringen og viser at de holder et høyt nivå.

Ellers ble det kjørt intervall løping, sirkeltrening og mye oppgavesparring. Jeg tror alle jentene fikk et meget godt utbytte av dette oppholdet. Som trener føler jeg at det var meget lærerikt og motiverende.

Jeg vil legge til at det er en stor fornøyelse og reise med en slik positiv gjeng som bakker hverandre opp og viser en profesjonell holdning for sin idrett. 

 

Det Norske laget i Frankrike
51 kg Camilla Johansen, Raufoss BK
57 kg Britt-Janne Mardal, BAK
60 kg Ingrid Egner, Oslo BK
60 kg Fam Camilla Elgan, BAK
Coach: Roger Ervik

Hilsen

Roger Ervik