Ingrid Egner til finalen | Norges bokseforbund

Ingrid Egner til finalen

Vår beste kvinnelige bokser Ingrid Egner slo seg til finalen i den prestisjetunge Witch Cup turneringen i Ungarn i dag. Ingrid slo danske Malene Nielsen 8-5 i semifinalen, og i morgen venter svenske Tatjana Obradovic i det andre hjørnet når finalene starter ca. klokka 16:00.
Publisert: fredag 10. august 2007

Det er andre året på rad at Ingrid Egner når finalen i denne tøffe turneringen. Det er hele 17 nasjoner med, og de fleste av utøverne som skal delta i det kommende EM i oktober er representert her. Med seier i morgen vil Egner bekrefte at hun er blant topp tre i Europa av utøverne i fjærvekt.

Trener og lagleder Max Mankowitz sier at når Egner med bare litt over middels innsats i denne turneringen har store muligheter til å gå til topps her, så vil hun med maksimal toppforming ha store muligheter til å bli vår neste Europeiske mester i oktober!

Ingrid vant dagens kamp etter en litt rotete åpning, men hun hadde mer guts og vilje enn sin 10 centimeter høyere motstander og kjempet inn en fortjent 3 poengs seier.

Renate Medby tapte sin semifinale 17-7 mot franske Saliah Ouchen og sikret seg med det en bronsjemedalje. Renate startet for seint og lå under etter den første runden, noe som hun ikke klarte å ta igjen i de to neste rundene.