INFORMASJON OM IDRETTSREGISTRERING | Norges bokseforbund

INFORMASJON OM IDRETTSREGISTRERING

Tiden er inne for klubbene til å registrere sine medlemmer
Publisert: mandag 14. januar 2008

Her finner du informasjon om IDRETTSREGISTRERINGEN 2008 som er obligatorisk for alle idrettslag i norsk idrett. Klubben har også fått informasjon med passord tilsendt på mail fra Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité. (NIF)

 

Idrettsregistreringen gjennomføres hvert år, og gir oss en helt korrekt oversikt over vår størrelse, de øvrige idrettene og NIF samlet.

Idrettsregistreringen må dere gjøre før 6. februar på Internett fra www.idrett.no Der finner dere utførlig forklaring og kontakttelefon om det er tekniske spørsmål. Klubben registrerer seg med et passord slik at alle er sikre på at opplysningene som gis kommer fra riktig klubb. Passordet har dere fått tilsendt fra NIF.

 

Det er idrettsregistreringen som danner grunnlag for den offentlige støtten Norges Bokseforbund og klubbene mottar. Idrettregistreringen er også utgangspunkt for lokale støtteordninger som f.eks. aktivitetsstøtte og anleggstøtte. Et korrekt antall rapporterte medlemmer er altså nødvendig for å få riktig støtte.

 

Dersom dere er del av en fleridrettsklubb (boksegruppe i en klubb med flere idretter), registrerer dere boksegruppens aktivitetstall, mens klubben må registrere total antall medlemmer. Dersom dere er en særidrettsklubb (bokseklubb), skal aktivitetstall og medlemstall registreres.

Som medlem i klubben regnes den som er registrert i klubbens medlemsregister og betaler kontingent.

Som aktiv medlem regnes alle som er med på trening eller gjør en oppgave i klubben.

Alle som deltar på bokseskole må registreres som aktiv medlem selv om de ikke deltar videre etter gjennomført bokseskole

Noen klubber opererer med familiemedlemskap. Det er en verdifull og god ordning lokalt, men ikke noe idrettregisteringen tar hensyn til. Klubbene må derfor registrere eksakt antall (alle som kommer inn under familiemedlemskapet). Klubben får støtte ut fra det antallet.

 

For noen er idrettsregistreringen et tidkrevende ekstraarbeide som kan være teknisk utfordrende. Dere skal vite at dette er en svært viktig oppgave som både vi i forbundet og NIF sentralt setter stor pris på at dere prioriterer.

 Alle skjønner at det er viktig at vi har god og riktig informasjon om en så stor og viktig organisasjon som idretten er. Det er denne informasjonen som ligger til grunn for den respekt, aksept og støtte vi får. 

 

Med vennlig hilsen

NORGES BOKSEFORBUND

 

Oddvar Ervik

Generalsekretær