IL ROS - Boksegruppa har fått nytt treningslokale | Norges bokseforbund

IL ROS - Boksegruppa har fått nytt treningslokale

ROS Arena er den nye idrettshallen på Spikkestad i Røyken. Offisiell åpning fant sted lørdag 25. aug 2012. Boksegruppa i IL ROS har det siste halve året planlagt og tilrettelagt for boksetrening i denne flotte idrettsarenaen.
Publisert: onsdag 29. august 2012

Hjelp til å fullføre bokseringen har vi fått av Titan produkt og Maries kjoler. Økonomisk støtte har kommet fra Drammens tidende, Røyken kraft og hovedstyret i IL ROS. Boksegruppa har fått egen boksesal med plass til inntill 8 slagsekker, 4 gulv-/tak baller, speil og boksering. Inne i idrettshallen som rommer to håndballbaner er det tilrettelagt for to bokseringer, så her er det mulighet for boksetrening og å arrangere boksestevner.
 
Søndag 26. august 2012 var det åpen dag i ROS Arena og innvielse av boksesalen. Det var mange folk innom for å se hva boksegruppa kunne tilby og hvor vi viste oss frem med egne boksere og boksere fra norgeseliten. En spesiell takk rettes til meget god og underholdende bokseoppvisning av Jim Andreas Bertelsen fra I.F. Ørnulf i Oslo og Hanne, Kristin og Finn Olav Ulvund fra Drammen BK som alle hjalp til med å profilere boksing på en meget positiv måte og til applaus fra publikum.
 
Bokseskole
IL ROS - Boksegruppa starter opp med bokseskole for jenter og gutter, 8-14 år den 30. aug 2012. Bokseskole tirsdag og torsdag kl 1730-1830.
 
Boksetrening
Nye og gamle boksere ønskes velkommen. Er det noen bokseklubber som vil besøke oss for en treningsøkt så ta kontakt med Tomm (mob 95464148).
Boksetrening hver tir og tor kl 1830-2000.
 
For mere informasjon om boksegruppa, se:
www.ilros.no/boksing 
 
Hilsen
Tomm Sande
IL ROS - Boksegruppa