IF Ørnulf tok med seg Stovner BK og Drammen BK til Island for kjempe | Norges bokseforbund

IF Ørnulf tok med seg Stovner BK og Drammen BK til Island for kjempe

Publisert: tirsdag 11. juni 2024

Ørnulf IF  ble invitert av den Islandske hovedtreneren til en bokse galla foran et publikum på 2500 tusen mennesker. Dette er en av de boksearrangement med flest publikummere i Europa.

Ørnulf IF dro med 3 av sine boksere , samt 1 fra Stovner BK og 1 fra Drammen BK. 

Første ut  var Dmytro. Han gikk opp en vektklasse for å bokse. Han møtte en tøff Islandsk favoritt, men Dmytro var bestemt på seier før han gikk inn i ringen. Han ga motstanderen 2 tellinger og det endte med en klar seier Ørnulf-gutten.  

Tom Kristian fra Drammen Bokseklubb bokset en jevn kamp mot en tøffing fra Island, med sølv i nordisk. Tom Kristian ga som alltid jernet under denne kampen, han ga ikke opp og kriget gjennom hele kampen. Dessverre gikk seieren til motstanderen med 4-1 ,med kampen var veldig jevn. Kampen fikk også prisen for fight of the night!! Tom fikk tilbudet om stevnet dagen før avreise på grunn av sykdom fra en annen bokser. 

Neste ut var Didrika Kaur som møtte en Islandsk favoritt og nordiskmester. Hun var bestemt før hun gikk inni ringen at hun skulle bokse ut motstanderen sin. Hun viste ingen respekt i ringen og vant alle rundene  med overlegne 5-0 siffre.

Magnus fra Stovner Bokseklubb hadde kamp nummer 4.  Han bokset bra, men dessverre var det ikke nok for seier denne gangen mot en meget rutinert bokser som også ble kåret til beste bokser under stevnet. Magnus skal hjem å jobbe hardere, og neste gang er seieren hans.

Sist ut var Nikolas, han møtte en mer erfaren bokser med nesten 5 ganger flere kamper enn han selv. Han bokset som en kriger og med hjertet, men det var dessverre ikke nok og motstanderen fikk seieren.

Tusen takk til arrangøren som brukte så mye tid og energi for å fikse en så bra og minnerik kveld.