Idrettens hederskveld | Norges bokseforbund

Idrettens hederskveld

Under idrettens hederskveld i regi av Sør Trøndelag idrettskrets mottok Martin Larsen fra Trondhjem bokseklubb utviklingsstipendet fra Trondheim kommune på 50000 kr. Begrunnelsen for stipendet var blant annet at Martin i tidlig alder allerede har syv NM gull og tre forbundspokaler, samt gode internasjonale resultater. Martin er også en del av Olympic Team Nord og Olympic Team Rio 2016 i regi av forbundet. Pengene kommer godt med i satsingen mot OL 2016 og vil blant annet bli brukt til økt reiseaktivitet.
Publisert: mandag 21. oktober 2013

Når vi allerede var så heldige å få tildelt stipendet på idrettens hederskveld så passet det også fint å få delt ut championbeltet som beviser at Martin var norges beste junior i 2012/13. Generalsekretær Erik Nilsen tok turen opp til Trondheim for å dele ut beltet. Martin vant i sesongen 2012/13 NM for ungdom, junior og senior og han fikk også sitt internasjonale gjennombrudd med seier i Mostar AIBA tournament. Sesongen ble avsluttet med EM i Rotterdam på sensommeren. 

Vi hadde en kjempekveld med prisutdeling, nydelig mat og gode artister. 

Formann i Trondhjem bokseklubb, Ernst Larsen, tok også med seg generalsekretæren på omvisning i det nye bygget til Olympiatoppen Midt Norge. Larsen som har stått i bresjen for at boksing skal få plass i det nye toppidrettsbygget viste frem alt det nye bygget har å tilby. Der har vi tilgang til turnhall på formiddagene, Impuls treningssenter, samt egen boksehall med blant annet et videosystem som gjør at vi kan gå rett inn å analysere trening og sparring.

Vi kommer til å ha stor glede av det nye senteret i Granåsen, og vi ser frem til å begynne med treningene! 

Martin Larsen fikk Championbeltet overlevert av Generalsekretær Erik Nilsen