Idrettens egen flyreiseportal - vinn en reise ! | Norges bokseforbund

Idrettens egen flyreiseportal - vinn en reise !

Det er i dag sendt ut et brev til alle klubber hvor det blir bedt om å videresende dette til hvert enkelt klubbmedlem.Vi håper at alle som leser dette er aktive i markedsføringen slik at klubbene får mulighet til å søke om støtte fra fondet som forbundet oppretter på grunnlag av inntekter fra www.idrettsreiser.no
Publisert: mandag 06. oktober 2008

                       

 Klubbmedlem

 

Idrettsreiser.no finner de billigste reisene for deg.

Samtidig gir du et bidrag til idretten.

 

Det blir enklere og mer vanlig å bestille flyreiser på nettet.  Ikke rart at forvirringen er stor om hvordan finne fram til de billigste reisene. Det er nå anledning til å reise én vei med et flyselskap og hjem med et annet. Det gir ofte meget gunstige total-priser. Mange sier de er billigst, men det er kun vår søkermotor, idrettsreiser.no, som gir deg den billigste kombinasjonen tur og retur.

Du slipper selv å lete fram den billigste turen med et selskap for så å lete videre for å finne den billigste returbilletten. I tillegg vil idrettsreiser.no gi penger tilbake til det forbund du velger for hver gang noen bestiller tur. Tur til deg og Retur til forbundet.

Idrettsreiser har også en unik prisgaranti innefor Europa. Dvs at finner du en billigere reise på samme strekning og samme tidspunkt hos en annen leverandør, betaler idrettsreiser.no mellomlegget.

 

Alle kan bestille sine billige reiser gjennom idrettsreiser.no. Ikke bare medlemmer av en idrettsklubb. Vi håper derfor du kan gi denne informasjonen videre til dine venner og bekjente.  Når dere  bruker idrettsreiser.no, blir det mange sårt tiltrengte kroner tilbake til idretten og det gode arbeid de driver.

Viser også til at bokseforbundet har opprettet et fond som kommer vår klubb til gode. Det kan søkes på penger til å dekke arrangementskostnader på egne stevner og støtte til reise når klubbens utøvere deltar på stevner utenfor egen region.

 

Blant de første 100 som bestiller reiser, og samtidig videresender informasjon om idrettsreiser.no på mail til venner og kjente, blir det trukket ut 2 vinnere, som hver får et gavekort på reise fra Norwegian. Det du må gjøre er å videresende dette brevet på mail til alle dine venner og kjente med en kopi til boksing@nif.idrett.no, etter at du har bestilt reisen din på Idrettsreiser.no.

 

Vi håper du vil bruke idrettsreiser.no neste gang du skal ut på tur - slik at idretten kan få noe i retur.