Hvor var dere når B-30 Box Cup 2005 ble utkjempet? | Norges bokseforbund

Hvor var dere når B-30 Box Cup 2005 ble utkjempet?

Kun 38 boksere veide inn til vår turnering denne gangen. Nesten halvparten kom fra Trondheim. Er det virkelig så dårlig stelt med boksere ellers i Norge? Ligger Trondheim for langt nord i landet for enkelte klubber? Er turneringen for tidlig i sesongen? Hvorfor kommer det så få tilreisende boksere?
Publisert: tirsdag 11. oktober 2005

Vi ønsker tilbakemeldinger, er det noen som kan gi oss svar på bl.a. disse spørsmålene? Det er viktig for oss å få svar på dette så hurtig som mulig.

 

For det har vært en skremmende utvikling, for 2 år siden hadde vi nesten 110 boksere påmeldt og nesten 90 boksere med i B-30 Box Cup, i år kun 58 påmeldt og som sagt 38 med i turneringen.

 

Styret vil vurdere om det er noe grunnlag til å fortsette med denne turneringen, dette vil skje i nærmeste fremtid. Vi ønsker å fortsette med turneringen og håper selvfølgelig at det er tilfeldigheter som gjør at oppslutningen ble så liten denne gangen.

Men hvis interessen for turneringer holdt i Norge er så dårlig som det ser ut nå, ser vi ingen grunn til å legge ned alt det arbeid som det medfører å holde en slik turnering.

 

Skal vi fortsette bør vi få lovnader fra klubbene rundt om i Norge om at de vil stille opp neste år. Og de lovnadene må komme fort.

 

Mvh

 

Odd Inge Misund, B-30 Trondheim