Hilsen fra presidenten | Norges bokseforbund

Hilsen fra presidenten

Den nyvalgte forbundspresidenten ønsker å takke for tilliten
Publisert: fredag 15. juni 2007

 

Som det seg hør og bør, ønsker den nye presidenten og hans styre å takke for tilliten vi fikk på forbundstinget i Moss. Takker også for mange hyggelige SMS og telefoner. Det påhviler det nye styret et stort ansvar å forvalte de ressurser vi nå overtar fra det gamle styret.

For sammen å lykkes med å drive boksesporten fremover er vi helt avhengige av å sammarbeide. Det nye styret vil om ikke lenge presentere noen hovedmål vi vil prioritere og de virkemidler som er nødvendige. Kommunikasjon mellom klubber, styremedlemmer og forbundskontor må forsterkes og vår nettside må videreutvikles.

Boksesporten har i senere tid  fått sterk konkurranse fra andre idretter. Det gjør at vi i enda større grad må synliggjøre oss som den tøffeste, kuuleste og mest utfordrene sporten av alle. Her må det sikkert en del nytenking og regelendringer til, men de kommer.

En oppklarende dialog om hva som naturlig er klubbenes og hva som er forbundets ansvar med hensyn til det sportslige og økonomiske opplegg må raskt avklares.

Etter at automatinntektene nå faller vekk, både for klubber og forbund må vi tenke nytt, både om utgifter og inntekter. OBS.OBS. Et system for registrering av medlemmer i klubbene må hver klubb etablere. Dette er svært viktig for forbundet, da støtten fra NIF tar utgangspunkt i medlemmsmassen.

Avslutningsvis ønsker styret våe to unge deltakere, som nå er i Polen på treningsleir, lykke til i undoms EM.

 

 

 

Odd Haktor Slåke

President