Gull til Madeleine Angelsen i Nations Cup, Serbia | Norges bokseforbund

Gull til Madeleine Angelsen i Nations Cup, Serbia

Publisert: torsdag 14. januar 2016
Madeleine Angelsen vant finalen mot Nisha fra India med 3-0 på Nations Cup, og fikk sit internasjonale gjennombrudd som junior. Madeleine gjør en fantastisk turnering og viser at en seriøs satsing også gir resultat. Marielle Hansen var litt sliten i finalen og taper mot rutinerte Delphine Manchini fra Frankrike med 2-1. Marielle gjennomførte altså 4 kamper på høyeste nivå i turneringen, og viser at hun er tilbake i den absolutte seniortoppen. Hun kronet sin retur i ringen med en kjempegod sølvmedalje. ---------------------------------- Marielle Hansen fortsetter å imponere i sitt comeback og vant semifinalen mot Valeria Manchak fra Ukraina. Marielle har nå 3 seire i turneringen mot respektive utøvere fra Kazakhstan, Kina og Ukraina som alle er meget sterke boksenasjoner.  I juniorklassen vant Madeleine Angelsen mot Isaeva Ekaterina fra Russland. Norge har dermed 2 boksere klare for finaler på Nations Cup i Serbia. Patricia Martinsen møtte Olga Piskunova fra Russland og gjorde hva hun kunne i sin landslagsdebut men tapte TKO i den tredje runden. I tirsdagens finale møter Marielle Frankrikes rutinerte og sterke Delphine Manchini, og Madeleine møter Nisha fra India. Finalene starter 14.00 og Madeleine har kamp 20 og Marielle kamp 24. Kampene kan ses direkte på http://www.bsv.org.rs/bsv_stream.php ---------------------------------- Marielle Hansen imponerer i Serbia og tok seg videre til semifinale etter en sterk seier over Si Haijuan fra Kina med 3-0. Marielle er dermed klar for medalje, og møter Valeria Manchak fra Ukraina om en finaleplass. Norge har dermed 3 boksere i mandagens semifinale, juniorene Madeleine Angelsen og Patricia Martinsen møter Isaeva Ekaterina og Olga Piskunova fra Russland. For Christina Øynes ble Darima Sandakova fra Russland en litt for tøff motstandere i landslagsdebuten. Christina fikk gi opp kampen i den andre runden men hun fikk med seg god internasjonal erfaring. Patricia bokser cirka kl. 12.15, Madeleine kl. 13.15 og Marielle 17.30. Kampene kan ses direkte på http://www.bsv.org.rs/bsv_stream.php ---------------------------------- Marielle Hansen og Madeleine Angelsen innledet Nations Cup i Serbia på en glimrende måte. Marielle vant åttendelsfinalen mot Aigerim Oshakbai fra Kazakhstan og Madeleine vant kvartsfinalen mot Ana Smirnova fra Russland. Marielle tok over kampen etter en jevn første runde og bokset meget bra i runde 3 og 4. I søndagens kvartfinaler skal Marielle i ringen mot Si Haijuan fra Kina. I juniorklassen tok Madeleine Angelsen en fin skalp da hun vant kvartsfinalen mot Ana Smirnova fra Russland. I mandagens semifinale venter en ny russer i Isaeva Ekaterina. Christina Øynes går inn i turneringen på søndag mot Darima Sandakova fra Russland og i juniorklassen er Patricia Martinsen i direkte i semifinale mot Olga Piskunova fra Russland. Kampene kan ses direkte på http://www.bsv.org.rs/bsv_stream.php og i søndagens kamper bokser Marielle fra kl. 12.00 og Christina fra kl. 16.00. --------------------------------------- Damelandslaget drar til Serbia for å delta på Nations Cup 08-12 januar. Turneringen kommer å samle flere av de beste dameboksene, og blir en god test og start på året for våre jenter. Vi hilser Marielle Hansen velkommen tilbake i landslaget etter at vært suspendert fra det internasjonale bokseforbundet AIBA i nesten 1.5 år. Det var under EM i Romania i 2014 som Marielle ble suspendert for at hun tidligere hadde deltatt i VM for kickboksing VM (som hun vant og dessuten ble turneringens beste dameutøver). Vi ønsker Marielle velkommen tilbake i bokseringen for Norge. Totalt stiller Norge med 4 boksere i turneringen, 2 juniorer og 2 seniorer. Det er 27 nasjoner med 187 boksere som deltar i turneringen. DS54kg  11 boksere Åttendelsfinale Fredag 8/1 kl. 18 Marielle Hansen, NOR - Aigerim Oshakbai, KAZ 3-0 Kvartfinale søndag 10/1 kl. 12 Marielle Hansen, NOR - Si Haijuan, Kina 3-0 Semifinale mandag 11/1 kl. 17:30 Marielle Hansen, NOR - Valeria Manchak, UKR 3-0 Finale tirsdag 12/1 Marielle Hansen, NOR -Delphine Manchini, FRA 1-2 DJ64kg 6 boksere Kvartfinale Lørdag 9/1 kl. 16 Madeleine Angelsen, NOR -Ana Smirnova, RUS 3-0 Semifinale mandag 11/1 kl.13:15 Madeleine Angelsen, NOR - Isaeva Ekaterina, RUS 3-0 Finale tirsdag 12/1 kl.13:15 Madeleine Angelsen, NOR - Nisha, IND 3-0 DS69kg 8 boksere Kvartfinale Søndag 10/1 kl.16 Christina Öynes, NOR - Darima Sandakova, RUS 0-3 DJ57kg 5 boksere Semifinale Mandag 11/1 kl.12:15 Patricia Martinsen, NOR – Olga Piskunova, RUS TKO-3+ -------------------------------------------- Norges tropp på Nations Cup i Serbia 08-12 januar: Junior 60 kg Patricia Martinsen, Oslo BK 64 kg Madeleine Angelsen, Vestby Senior 54 kg Marielle Hansen, Bergen AK 69 kg Christina Øynes, Grimstad Leder: Katrin Enoksson Sportslig Hilsen Erik Bredler, Sportssjef   Marielle IMG_1359