Gull til Hadi Srour i Belgrade Winner 2015! | Norges bokseforbund

Gull til Hadi Srour i Belgrade Winner 2015!

Hadi Srour tok et meget meritterende gull på AIBA turneringen Belgrade Winner i Serbia. I finalen slo han Skotten Jason Easton med 3-0 etter imponerende boksing. Dette ble en god turnering av Norge, som tok 2 medaljer i mesterskapet; gull til Hadi Srour i 64 kg og bronse til Surkho Shamilov i 75 kg.
Publisert: søndag 26. april 2015

Geir Vestvik rapporterer fra søndagens finale: Hadi tok kommandoen fra start og styrte kampen på en overbeviste måte. Han hadde full fokus og rett for bjella gikk i første runde, kontret Hadi inn et perfekt kryss som sendte Skotten rett i canvasen. «Saved by the bell» Hadi fortsatte andre runde med like bra fokus og satt sine tydelige høyre til hode og kropp samt flere fine venstrehooker. Skotten ble mer frustrert i 3 runde siden han lå etter på poeng, men Hadi hadde en annen plan. Perfekt gjennomført kamp av Hadi og karrierebeste! Gull i Belgrade Winner!