Gull og sølv i Malmø Box Open | Norges bokseforbund

Gull og sølv i Malmø Box Open

Det ble gull til Jamshid Nazri fra AIK Lund og sølv til Kai Robin Havnaa fra Grimstad BK som begge deltok i Malmø Box Open i helgen.
Publisert: mandag 10. februar 2014

Jamshid har vist frem god form den siste tiden og vant semifinalen over Amin Nuri fra Finland med 3-0, og i finalen ble det seier over Liam Short fra England (TKO 2 runde). Juryen må ha satt pris på innsatsen, ettersom han også fikk prisen som turneringens beste bokser.

Kai Robin innledet sterkt i lørdagens semifinaler med en TKO seier mot engelskmannen Howard Kehoe engelskmannen Howard Kehoe. I finalen ble det poengtap med 3-0 etter en jevn kamp mot svenske Mustafa El Molla.

En takk skal ha riktas til Christer Ekberg fra arrangørklubben Malmø BC som sekundert våre gutter som reiste til turneringen uten trenere då alle var opptatt på JNM i Drammen.