Grimstad BK deltok i Drøbak i helga | Norges bokseforbund

Grimstad BK deltok i Drøbak i helga

Grimstad bokseklubb stilte med fire mann (Kai Robin Havnaa, Stian Ånonsen Helge Engesland og Rudi Dybedahl Kahn). Av disse var det bare Rudi Dybedahl Kahn som dessverre ikke fikk kamp. En fornøyd gjeng fra Grimstad
Publisert: mandag 09. januar 2012

Førstemann ut var Kai Robin Havnaa, som debuterte i sin første kamp (-91kg klassen), og kom seirende ut med en 4-1 seier mot Ahmad Alibekov, fra Ulfan BK. Kampen begynte jevnt, men Kai Robin overtok mer og mer styringen over kampen, og vant fortjent.

 

Nestemann ut var Stian Ånonsen som møtte motstander Henrik Level fra Fredrikstad BK, i klasse 81 kg. Dette ble en hard og tøff kamp. Stian rodde i land kampen til sin fordel, med sine fine rette venstre, som forstyrret motstander hele tiden. Resultatet i kampen endte med en klar 5-0 seier til Stian Ånonsen.

 

Sist ut var Helge Engesland som måtte opp en vektklasse for å få motstander. Han møtte i denne kampen Richard Bordevik i fra Askim BK i 81 kg klassen. Motstander var sterk, Helge beveget seg fint og kampen bølget frem og tilbake, men det endte dessverre med poengtap (4-1) for Grimstad bokseren.  Helge fikk mye ros for god kamp, mot en tyngre deltaker.

 

Trener Arve Knardahl er veldig fornøyd med innsatsen til alle bokserne. Han synes dette var et av de mest spennende stevnene han har vært på i løpet av den siste tiden, da alle bokserne møtte sterke motstandere og gjennomførte gode kamper!

Mer om stevnet og kamplisten finner der HER