Grasrotandelen | Norges bokseforbund

Grasrotandelen

Har bokseklubbene ikke fått med seg at enkan få inn mye penger på grasrotandelen fra Norsk Tipping.Det krever imidlertid at klubben registrerer seg og jobber aktiv med å rekruttere de som spiller.
Publisert: onsdag 11. mars 2009

Ved en gjennomgang av klubber som er registrert finner en at 24 av 70 klubber er registrert og kan motta grasrotandel på 5% av innsatsen til de som spiller i Norsk Tipping. Dette kan bli betydelige summer som tikker inn hver uke hele året.
Mange store klubber har lenge jobbet aktivt med å verve personer som tipper for større eller mindre beløp.
Dette gjør de ved å dele ut skriv med påført klubbnavn og organisasjonsnummer og gjerne noe om hva klubben skal bruke pengene til. De 24 klubbene som har registrert seg har fått inn tilsammen 74 753,- som er en betydelig sum.
Det skal dog sies at dette har tilbakevirkende kraft til 01.01.09. og det viser seg at det er større idrettslag, hvor boksing er en gruppe i laget, som har fått inn mest penger. Som eksempel har
Vestby IL fått inn 10 868,-.

Så kjære klubbledere - gå inn på NIF,s eller Norsk Tippings sider og se hvordan dere registrerer klubben, og så få alle medlemmer og støttespillere til å støtte klubben gjennom sin aktivitet på spill.