Golden Gloves 2014 i Serbia | Norges bokseforbund

Golden Gloves 2014 i Serbia

Det ble bronsemedalje til vår tungvekter Kevin Melhus
Publisert: lørdag 29. november 2014

Fredag 28/11-14 kvartfinale:

91 kg Kevin Melhus, Norge vs. Veljkovic Dragan, Serbia 2-1

Kevin bokser en jevn kamp mot serberen og vinner kampen fortjent 2-1. Kevin er litt avventende i første runde og taper denne, men våkner i midten av 2.runde. Avslutningen er god nok til å sikre Kevin runden, og dermed avgjøres alt i siste runde. Denne vinner Kevin, og særlig bokser han godt de siste to minuttene. God start for Norge, og i morgen har vi dermed begge mann i semifinale!

 

Lørdag 29/11-14 Semifinaler:

64 kg Salavat Khatuev, Norge vs. Eduard Khusainov, Russia 1-2

Denne kampen hadde vi store forventninger til, og vi ble ikke skuffet! Salavat bokser veldig disiplinert og blir svært lite truffet i løpet av tre runder. Han får også inn flere gode treffere, og kampen er helt jevn gjennom alle tre rundene. Dessverre var ikke marginene på vår side denne gangen, men Salavat viser at han hører hjemme blant de beste i denne vektklassen!


91 kg Kevin Melhus, Norge vs. Ivan Lukhta Ukraina 1-2

Denne kampen ble også svært jevn, og Kevin bokser nok en av sine beste kamper noensinne. Ukraineren presser på gjennom hele kampen, men treffer sjelden en meget bevegelig og konsentrert Kevin. I tillegg kontrer Kevin fint gjentatte ganger, og ukraineren finner aldri ordentlig ut av nordmannen. Vi hadde håp om seier etter tre jevne runder, men nok en gang får vi en delt dommeravgjørelse mot oss. Likevel kan Kevin være meget fornøyd med helgens bronsemedalje her i Serbia! 

 

Vi drar altså hjem med to bronsemedaljer, men kunne like gjerne hatt to mann i finalen i morgen. Dette er veldig gode resultater for våre seniorboksere, og det blir veldig spennende å følge dem videre denne sesongen!

 

 

Norges tropp på Golden Gloves 2014

64 kg Salavat Khatuev, Skien BK

91 kg Kevin Melhus, Oslo BK

Ledere: Henning Lillejord og Ahmad Pirmohammedi

Dommer: Sigmund Aagaard