GODT NYTT ÅR | Norges bokseforbund

GODT NYTT ÅR

Tiden for 2011 er over og ett nytt å ubrukt år ligger foran oss. Vi kan registre økt aktivitet og at enda flere start bøker enn til samme tid i fjor er stemplet inn.
Publisert: torsdag 29. desember 2011

Det betyr at det jobbes godt rundt i klubbene med idretten vår. Vi er midt i boksesesongen og mange hovedmål for Dere utøvere ligger foran dere, det være seg enkelt kamper, turneringer eller til og med VM med OL kvalik. Spennende blir det, og spesielt spennende er det med jentene som forbereder seg steinhardt for å bli en av de 36 utøverne som får være med i det første OL med kvinneboksing. Hele boksenorge krysser fingrene for dere, LYKKE TIL

Boksing i Norge er ikke en stor Idrett, i den forstand at vi er så mange, men vi er i høyeste grad en mye omtalt idrett, som nyter stor respekt for sine godt trente utøvere. Som klubber og forbund har vi en stor og viktig jobb foran oss med å rekruttere ikke bare nye boksere, men også nye trenere og ikke minst ledere til de oppgavene som en klubb må ta seg av. Da vil vi helt sikkert vokse som særforbund, både i kvantitet og i kvalitet.

 

Med ett nytt år kommer også i år oppfordringen om å ta innrapporteringen til NIF om antall medlemmer i klubben på største alvor. Rapporteringen er veldig viktig for klubb og forbund, slik at vi sammen kan jobbe videre for Norsk Boksing og dens verdier.


En takk til dere alle som gjør en kjempe jobb for sporten og for ungdommen vår.

 

Med ønske om ett Godt Nytt År til hele boksenorge, fra Oddvar og styret i Norges Bokseforbund.

 

Hilsen

Odd Haktor Slåke

President