Godt merkestevne i I. F. Ørnulfs lokaler - det gror i Oslo | Norges bokseforbund

Godt merkestevne i I. F. Ørnulfs lokaler - det gror i Oslo

Tirsdag den 16 oktober ble det avholdt boksestevne i I. F,. Ørnulf sine lokaler. Dette med deltakere fra Bærums verk bokseklubb, Sp. 09 og I. F. Ørnulf. Det ble 11 flotte kamper, det var mange boksere med meget gode boksekvaliteter. Selv for bronsjemerkedeltakerne var det poengsummer opp mot 37 poeng (Kravene for merker er for bronsje 27, sølv 33 og gull 40 poeng), dette lover meget godt for tida framover Jentekamp i Ørnulfs lokaler
Publisert: onsdag 17. oktober 2007

Slike stevner er av stor viktighet og er "lette" og ikke minst gratis å arrangere, flere av disse vil tjene sproten vår bra. Miljøskapende, klubbene blir kjent med hverandre.

 For bokserne våre er dette en fin måte å få kamptrening på, hvordan det er å gå en kamp mot ukjent bokser, mange tilskuere og fokus kun på de to som er i ringen og som skal bedømmes.

 

Vår nye kampleder Øyvind Grønvold fra Mysen gjorde en voksen jobb hvor han meget riktig stoppet en kamp hvor en ikke i tilstrekkelig grad utviste den ånd som skal gjelde for merkekamper. Nemlig at en skal vise hva en kan av slag, parader og fotarbeide uten at dette blir en såkalt hard macht. - Her må trenerne ta sin del av ansvaret og sørge for at rammene rundt denne type kamper er kjent. -- Og til gjeldende bokser som ble stoppet; Du har et godt potensiale om du "temmer" temperamentet ditt, du slår god, har godt treffpunkt, har godt innstinkt, stå på, men kontrollert!"!!

 

Stevnet visste glade utøvere, med stort sett god kondisjon. Flott å se på innsatsen som alle viser i ringen.

 

Det blir lagt ut mange bilder fra stevnet på I.F.Ørnulf sin hjemmeside (kan ta noen dager) . Link finnes under NBF sin hjemmeside.

 

 

 

I.F. Ørnulf sine boksere som var i aksjon på stevnet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mvh

Svein Ivar Riiser