God norsk innsats i Tyskland | Norges bokseforbund

God norsk innsats i Tyskland

Marielle Hansen fra Bergen Atlet Klub fikk i dag sitt store internasjonale gjennombrudd da hun vant gull i 2. GIRL BOXING CUP i Hamburg, Tyskland. Hun tok seg til finalen ved å utbokse tyske Jane Körke med poengsifrene 22-2. I finalen slo Marielle den tyske mesteren Britta Wolf 28-5 etter svært god boksing. Dette er Marielles største internasjonale prestasjon hittil i karrieren. Hun skal i tiden fremover delta på en treningsleir i Schwerin (Tyskland) som er en del av forberedelsene til Nordisk mesterskap som finner sted i Oslo i midten av mars. Marielle sitt store mål er OL i London 2012.
Publisert: søndag 28. februar 2010

Også Britt Janne Mardal (Bergen Atlet Klub) deltok i GIRL BOXING CUP i Hamburg, men måtte se seg slått av Rakel Retschfeld som er 5 ganger Hollandsk mester i boksing.

Søstrene Ulvund bokset både i ungdom- og juniorklassen!

Kristin Ulvund, Drammen BK slo først Maria Maciejewski, Tyskland på poeng i ungdomsklassen, for så å stoppe østerriske Carolina Mayer i den første runden i juniorklassen.

Hanne Ulvund, Drammen BK slo Hanne Hinze, Tyskland på RSC-1 i ungdomsklassen, før hun tapte på poeng mot Yasemin Paul fra Tyskland i juniorklassenn.