God norsk dag i Falken Cup | Norges bokseforbund

God norsk dag i Falken Cup

Martin Larsen seiret i dag over Johannes Vinasco i 69kg elite i Falken cup. Vi har valgt å melde på 17 år gamle Martin i senior for å få den matchingen han behøver. I dag møtte han en syv år eldre senior A bokser som tålte både en og to treffere. Martin var både sterkere og smartere enn sin motstander og vant en klar 3-0 seier. All honnør til Vinasco som var med å bidra til en herrematch.
Publisert: lørdag 28. september 2013

Amin Srour fra Tønsberg TK møtte en lang ekkel svensk motstander i sin kamp. Amin rygget ca 2 cm i hele kampen, og kjempet med det motstanderen i senk i semifinalen i jrA 64. Det vises godt at Amin har trent mye styrke, svensken kjente garantert trefferne Amin sendte i vei til kroppen.  2-1 til Amin i en spennende kamp!

 

Hadi Srour fra samme klubb møtte den meget gode og rutinerte bokseren Salomon N`Tuve. Hadi sendte i denne kampen ut et skremmeskudd foran et av sesongens mål som er Nordisk. Hadi tapte en jevn kamp, og særlig siste runde bør han være stolt av. Aggresiv og god boksing av Hadi som traff Salomon med en rekke gode treffere. Fortjent 3-0 seier til svensken, men Hadi bør være fornøyd med god og viktig matching i seniorklassen.

 

Vegar Tregren gikk ut i 190 mot sin motstander i semifinalen i 75kg senior A. Vegar overrasket sin motstander med tunge harde treffere og vant klar førsterunden. Vegar gikk kanskje litt hardt ut og svensken kom mer og mer med i kampen i takt med at Vegar gikk litt tom. Dette var en kamp som kunne gått begge veier, etter at svensken vant sisterunden klart. Vegar vant denne tette og gode kampen 2-1. Å vinne 2-1 på bortebane i Sverige er en sterk prestasjon, særlig med tanke på at hele salen gikk bananas når svensken entret ringen! Flott seier for Vegar som sammen med Amin og Martin bokser finale i morgen.

 

Norske resultater i kveld:

 

JrA 64kg:
Rasmus Bromas, BS Tor - Amin Srour, Tønsbergkameratene 1-2


SrA 60kg:

Hadi Srour, TK - Salomon N`Tuve, Angered BC 0-3


SrA 69kg:

Johannes Vinasco, Tensta BK - Martin Larsen, Trondhjem bokseklubb 0-3


SrA 75kg:

Vegar Tregren, Ulf-an - Adam Westlund, BK Falken 2-1

 


Ole-Arne Næsgård

Trondhjem bokseklubb