Frode Nebelung i ringen igjen | Norges bokseforbund

Frode Nebelung i ringen igjen

Mandag 15. Februar dro Christian Kvatningen og Frode Nebelung til New York for å trene og delta (bare Frode) på det årlige Master Clinic and Boksing Show på Gleason`s Gym i Brooklyn. Dette var Frodes 11. tur over. Christian var med som turkamerat og corner mann. Master boxing er kort fortalt en egen divisjon i det amerikanske amatørbokseforbundet. Absolutt alt er likt med vanlig amatør boksing, bortsett i fra at det er 2 minutters runder. Dette er for boksere eldre enn 35 år. Det kan ikke være større aldersforskjell enn 9 år mellom bokserne. Frode Nebelung er klar til å gå inn i ringen
Publisert: onsdag 03. mars 2010

 

Masterboksing er hurtig voksende i USA,og meget populært blant publikum. Det konkurreres også i Master i det årlige ”Daily News GOLDEN GLOVE.”

 

Til dette stevnet fikk de på forhånd, eier av Gleason`s Gym, Bruce Silverglade til å hjelpe Frode med Amerikansk Bokselisens (startbok). Frodes opprinnelige motstander trakk seg i siste liten, og arrangøren kom i stede opp med en tidligere Golden Glove mester i Steve Hoskins, fra New Jersey.

 

2.5 uke før avreise skadet Frode et ribbein høyt opp på høyre side. Nebelung tapte kampen på poeng 3-2 da han knapt klarte å puste ”inn og ut” med smerter i ribbeina. På slutten handlet det bare om å klare runden ut!!

 

De hadde i forkant av stevnet trening på Gleasons Gym hver formiddag, med variert sparring!

Frode sparrer med Golden Glove-vinner, OL-deltager og cruiservektsproff; John Douglas