Finaler NM Junior og nybegynnermesterskap 2011 | Norges bokseforbund

Finaler NM Junior og nybegynnermesterskap 2011

Her er resultatene, de oppdateres fortløpende. Kampene starter ca. 10:15. Det er totalt tretten kamper: 2 i junior kvinner, 7 i junior herrer og 4 i nybegynnermesterskapet for senior.Oppdateres fortløpende
Publisert: søndag 06. februar 2011

Vinneren står først i kamper som er ferdig

54 kg kvinner
Kristin Ulvund, Drammen BK
-Jessica Risan, Ulf-an                            20-13
Kristin Ulvund slår mange slag og får betalt for det. Risan kontrer inn sine treffere, men det er ikke nok til å vinne denne kampen. Ulvund har en større "motor" og vinner fortjent.

57 kg kvinner
Anina Hauan, B-30
-Camilla Nysted, Trym                        6-3
Anina var den sterkeste bokseren i denne kampen og drar denne hjem med glans. Nysted var eksplosiv, men hun blir for forsiktig og ble for avventende. Det var noen spennende og kraftige slagvekslinger som det smalt skikkelig av. Dette var en god kamp.

56 kg
-Ali Golzari, Bodø BK
Alexander Nilsen, Bjørgvin BK              12-3
Bodøbokseren Golzari er et friskt pust inn i bokseringen. Han har en blanding av russiske fotbevegelser med diagonalgange og  store bevegelser med overkroppen som en proffbokser. Herlig!! Når han i tillegg er eksplosiv så begynner det å ligne på noe. Han har mest å hente på kondisjonen, da den type boksing han driver med sliter han ut fort. Dette var enveiskjøring. Alexander Nilsen er en godt skolert bokser, men han ble nummer to i alt i dag. 
 
60 kg
Finn Olav Ulvund, Drammen BK
-Amin Srour, TK                                     13-2
Amin startet kampen med tidenes angrep. Det varte i ett minutt med konstante slag, men han traff bare noen få ganger. Han kjørte seg dessverre tom på dette sinnsyke angrepet.. Finn Olav Ulvund tok imot mye juling i starten, men sparte krefter og kom sterkt tilbake. Ulvund plukket poeng gjennom hele kampen og vant fortjent.

64 kg
Salvat Khatujev, Pors BK
-Jamsid Nazari, AIK Lund              8-4
Et jevnt oppgjør hvor begge bokserne ventet på at den andre skulle gjøre et angrep, for så å kontre. Nazari ble etterhvert den mest aggressive og styrte kampen fra midten av ringen. Khatujev hadde en annen taktikk og la seg i dobbeltguard, for så å kontre inn rene treffere.

71 kg
Magomed Zelmurzajev, Bærums Verk
-Alexander Zaneski, Stord                         16-7
Zaneski fra Stord er tøff, men her møtte han rett og slett en bedre bokser. Magomed var raskere og prikket inn slag fra distanse. Han kontrollerte dette gjennom hele kampen og vinner fortjent. 

75 kg
Tommy Karlsen, Pors
-Yaghobi Hasib, Askim                     9-2
Karlsen bokset smart og Hasib klarte aldri å treffe sin motstander med noen skikkelig harde slag. Dette vant Tommy Karlsen helt fortjent. Han har noen gode og eksplosive slagserier som han scorer bra på, men det burde kommet flere av de. Det blir litt mye venting noen ganger, men når han først setter i gang så er det bra!

81 kg
Stian Haug, Oslo BK
-Jarik Nordgård, Kirkenes              RSC-2
Stian styrte dette som han ville. Det sto 8-2 til Stian når dette ble stoppet av kamplederen. Boksemessig var dette klasseforskjell, men Jarosik Nordgård skal ha skryt for å gå opp i ringen helt uberørt av at han møtte en av norges beste boksere for så å ta imot en god del juling.

91 kg
Simen Hauge, Bjørgvin
-Leif Arne Larsen, Stord                10-7
Det ble slått masse slag i denne kampen og tempoet var høyt. Kondisjonen var det litt mindre av... Simen Hauge hadde noen gode eksplosive serier som han scorte sine poeng på. Larsen var meget tøff, men var den som gikk først tom for krefter og klarte ikke å treffe med rene nok slag. Dette var en tøff og jevn kamp, men Simen Hauge var det lille hakket bedre.
..
Nybegynnermesterskapet

71 kg N
Mario Midje, Aurland
-Rudi Kahn, Grimstad           RSC-2
Midje hadde størst tempo og slagkraft. Kampen ble stoppet etter to tellinger i den andre runden.

75 kg N
Raymond Straume, Bjørgvin
-Zahoor Elahi, Ørnulf                    RSC-3
Elahi hadde harde støt, men hurtigheten og teknikken til Straume fra Bjørgvin ble det avgjørende i denne kampen. Straume hadde gode støt både til kropp og hode. Etter to tellinger ble kampen stoppet i den tredje runden. Det sto 13-3 når kampen ble stoppet. 

81 kg N
Karl Martin Richardsen, Trym
-Simen Johnsson, Hamar               RSC-1
Med sin kick-bokser bakgrunn var Karl Martin Richardsen alt for rutinert for sine motstandere i dette nybegynnermesterskapet. Dette vant han helt greit! Det skal bli artig å se om Richardsen deltar i Seniormesterskapet.

91 kg N
Kent Erik Båstad, Raufoss BK
-Alexander Sæther, Stord               KO-1
WOW... en knalltreff og så var dette over.


Årets "rookie" senior herrer: Kent Erik Båstad, Raufoss BK
Forbundspokal junior kvinner: Kristin Ulvund, Drammen BK
Forbundspokal junior menn: Magomed Selmurzajev, Bærums Verk