Fight Night 2013 | Norges bokseforbund

Fight Night 2013

Det ble bokset 4 kamper under dette kampsportstevnet i Trondheim på Lørdagen. Over 800 tilskuere hadde tatt plass i Charlottenlundhallen for å se de beste av de beste utkjempe bataljer i ringen. Salavat Khatujev (t.h.) presser fremover
Publisert: søndag 21. april 2013


Vinneren står først!

64 kg  
Salavat Khatuev, Larvik
-Simeon Burnardiev, TK                2-1
Simeon åpnet bra og ledet klart etter den første runden, men han gikk tom for krefter fra og med i midten av den andre runden. Dette førte til at Salavat tok mer og mer over og vant denne meget jevne kampen med 2-1. Resultatet er greit nok og vi kan nok vente oss noen friske oppgjør mellom disse to utøverne i sesongen som kommer. Det gleder vi oss til!

60 kg damer  
Fam Camilla Elgan, Bergen AK
-Sylwia Maksym, Polen                  3-0
Bergensbokseren Fam Elgan dominerte denne kampen fra start til slutt. Elgan fikk vist frem hele sitt repertoar i denne kampen og høstet masse applaus for sine kjappe unnvikelser og påfølgende kontringer. Det var til tider nydelig boksing av Fam.

69 kg  
Martin Larsen, TBK
-Ask Vang, TK                               3-0
Tønsbergbokseren Vang har hatt en fantastisk god utvikling det siste året. Han har blitt sterkere, tøffere og bedre teknisk! Men i denne kampen så møtte han en av Norges tøffeste boksere i Martin Larsen, som er som en virvelvind når han kommer fremover. Det var slag på slag på slag, som gjorde til at kamplederen ga Ask Vang en telling i den tredje og siste runden og kampen var da i realiteten avgjort. Martin var den klart beste bokseren av disse to, men hvis Ask fortsetter fremgangen kan han bli vanskelig å møte i fremtiden.  

81 kg  
Joakim Sliwa, Trym
-Nikita Lifanovs, Latvia                 3-0
Joakim er en ung gutt med en imponerende fysikk, og det virker som han er bygd av granitt. I denne jevne kampen så er det musklene som vinner kampen for Joakim, og ikke så mye det boksetekniske. Når han bestemmer seg for å angripe er det ikke mange som kan stå imot slagseriene, de er meget harde! Dette var en meget god seier for Trymbokseren, som møtte en rutinert Latvier.

Martin Larsen treffer med en rett høyre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fam Elgan med et kontrastøt som hun traff sin motstander med en 30-40 ganger!

 

 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joakim Sliwa (t.h.) er en råtass