Female Box samling 11-14. August 2011 | Norges bokseforbund

Female Box samling 11-14. August 2011

Female Box gruppen hadde samling samtidig som landslaget, og vi startet helgen med testing av styrke og kondisjon hos Olympiatoppen på Sognsvann.
Publisert: torsdag 18. august 2011


Flere utøvere viser seriøsitet i treningen og har utviklet seg siden sist testing, mens kanskje noen trenger mer oppfølging og hjelp rundt treningen sin fra klubbtrener og støtteapparat. Boksetreningene i Oslo Bokseklubb sine topp lokaler, var også lagt opp med stor variasjon på oppgave- sparring, sekk, taktikktrening og sparring. Max og landslagsjentene kom med innspill fra hvordan Kineserne trener og viste noen øvelser på dette.


Avveksling og input av et annen kaliber fikk vi av Major Trond Mostue som er Hærens hovedinstruktør i nærkamp og ansvarlig for trening av landets befal og soldater. Trond holdt et meget godt foredrag om hvordan ville vinne/ være fighter og aldri gi seg og hva som skjer i kroppen under tøffe stress-situasjoner. Etter teorien hadde vi en treningsøkt i militær nærkamp som ble svært godt mottatt av jentene.
 

Tomm la opp til en fantastisk opplevelse i solnedgangen på fredagen med nydelig grillmat ute på Hovedøya og lørdag hadde vi en hyggelig aften i byen med thaimat.

 

Vi hadde også oppfølging av dagbøker og treningsplaner for de som ønsket dette.

Men det presiseres at dette er et krav til deltakelse, og alle som ønsker å bli tatt ut til Female Box gruppen 2011/2012 må sende inn oppdaterte planer innen 31.08.11.

 

Hilsen
Henriette Kitel og Tomm Sande

 


Tomm Sande instruerer

 

Camilla og Kristin

Ingrid og Martin

 

 

Michelle og Shora

 

Camilla og Kristin


 

 

Grilling og god stemning