Europmesterskapet Senior 2022 i Armenia - 5. plass til både Mindaugas og Shiha | Norges bokseforbund

Europmesterskapet Senior 2022 i Armenia - 5. plass til både Mindaugas og Shiha

Publisert: fredag 27. mai 2022
Europamesterskapet i Yerevan, Armenia den 23.-31. mai.

Vi ønsker laget lykke til.😊🥊🇳🇴
+92 kg Omar Shiha

Dommer: Geir Dahlen

--------------------------------
Trekningsliste 75 kg er her: C75W75.pdf (eubcboxing.org)

16-delsfinale 75 kg:
Mindaugas Gedminas, NOR - Konstantinos Petropoulos. GRE
Vi gratulerer Mindaugas med en flott bokset kamp og seier i 16-delsfinalen!

8-delsfinale 75 kg:
Mindaugas Gedminas, NOR - Moreno Fendero, FRA 5-0
Nok en herlig norsk seier til Mindaugas Gedminas . Gratulasjoner til han og teamet. Mindaugas slo franske Moreno Fendero 5-0 etter meget god teknisk og taktisk boksing, og er nå klar for kvartfinale.

Kvartfinale 75 kg::
Mindaugas Gedminas, NOR - Gabriel Dossen, IRL 1-4
Mindaugas Gedminas tapte sin kvartfinale tidligere i dag med sifrene 1-4. Han kom dermed på 5. plass i klassen 75 kilo, og er nå ute av EM 2022. Vi gratulerer Mindaugas med flott innsats i dette mesterskapet.

--------------------------
Trekningsliste 92+ kg er her: C75W93.pdf (eubcboxing.org)

16-delsfinale:
92+kg Omar Shiha, NOR - Elmar Freyr Adalheidarson, ISL +RSC-2
Det ble en rimelig kontrollert seier for Omar over sin islandske motstander i dag. Dommer stoppet kampen etter en stående telling som kom helt i starten av andre runde. 🥊🥊🥊

8-delsfinale 92+kg:
@Omar Shiha, NOR - Dmytro Lovchynskyi, UKR 5-0
Omar Shiha slo seg til kvartfinale i Europamesterskapet 2022 i Armenia!! Omar bokset vel en av sine beste kamper noensinne mot denne ukrainske motstanderen. Det var fantastisk god boksing av Omar. Han gikk kontrollert bakover nesten hele kampen og kontret inn rette støt på sin ukrainske motstander. Dette var en nyyyydelig 5-0 seier.

Kvartfinale 92+kg:
Omar Shiha, NOR - Ahmed Hagag, AUT 0-5

Alle kamper streames LIVE på EUBC sine Youtube-kanaler. Her finner dere alle stevner: European Boxing Confederation - YouTube