Europamesterskap 2017 for Ungdom (kvinner) – Anabelle Bruun tapte knepent i kvartfinalen. | Norges bokseforbund

Publisert: fredag 07. juli 2017
Med tapet i kvartfinalen er Anabelle Bruun fikk hun en god 5.plass i årets Europamesterskap for Ungdom. ——————————————– 52 kg Ungdom 8-delsfinale Anabelle Bruun, NOR – Fjolla Qunaj, KOS 4-1 Fjolla starter i et høyt tempo med mange slag uten kontroll. Anabelle viser tålmodighet og forsøker å få til sin boksing. Den første runden går til Kosovo. Andre runde starter Anabelle best og treffer godt men Fjolla har ikke tenkt å gi seg, en grei Norsk runde. Tredje runde blir avgjørende, hvor Tønsbergkameratene «EXPRESSEN» styrer inn til en klar seier i tredje runde og seier 4-1 til Norge, Anabelle er jublende glad. Imponerende å se at det går å hente seg inn etter en svak første runde. 52 kg Ungdom kvartfinale Melissa Mortensen, DEN - Anabelle Bruun, NOR 3–2 Alt var klart, teknikken satt godt taktikken var lagt så Anabelle skulle kjempe om en semifinale plass i Ungdoms EM -Sofia Bulgaria Første runde startet litt famlende for begge bokserne. Anabelle prøvde å ta kontroll men den litt lengre Danske jenta lot seg ikke styre. Anabelle kom ikke langt nok inn for å ramme Melissa med sine slag. Jevn runde med et pluss til Danmark. Andre runde snudde Anabelle kampen. Hun trykket på fremover og traff godt med sine slag kombinasjoner. Flere gode slag til kroppen etterfulgt av høyre til hode. Melissa ble drevet bakover. Det ble en god Norsk runde hvor kampbilde var snudd. 1-1 i runder. Tredje runde fortsatte som andre runde avsluttet. Den Norske jenta ville til semifinalen. Hun kjørte på med gode slag kombinasjoner. Den Danske jenta ønsket også plassen i semifinalen. Hun kontret godt på flere av de Norske angrepene. Begge jentene VILLE vinne. En god, jevn og tøff kamp av begge jentene. Med tro på Norsk seier, var skuffelsen stor da Danmark vant 3-2 og Melissa Mortensen var klar for en semifinale. ——————————————– 54 kg Ungdom 8-delsfinale Amalie Østeby, NOR – Bettina Kiss, HUN 0-5 Bettina startet i et forrykende tempo som Amalie ikke helt klarte å motstå. I andre runde kom Amalie til med sine gode svingslag som demmet litt opp for angrepene. I den tredje runden styrte Amalie i perioder godt. Men dessverre så vinner den sterke tøffe Bettina 5-0. Amalie er på langt nær utbokset, men kampen starter når gong gongen går i første runde. Godt gjennomført kamp, og en god mesterskapsdebut. ——————————————– Trenere: Per Arne Skau Øivind Grønlund Kenneth Bruun