En meget god start for landslaget i Frankrike | Norges bokseforbund

En meget god start for landslaget i Frankrike

Den norske troppen fikk en meget god start på Belts Montana turneringen i Paris. I dagens innledende kamper hadde vi 6 boksere opp i ringen, og hele 5 tok seg videre til lørdagens semifinaler. Camilla Johansen, Bernard Torres, Salavat Khatuev, Kevin Melhus og Simen Nysæther vant sine kamper mens Vegar Tregren tapte en helt jevn kamp med 2-1. Bernard Torres treffer med en rett venstre
Publisert: torsdag 16. april 2015

Camilla Johansen fra Raufoss innledet med litt for lav press på Taneceia Balentien fra Nederland i de 2 første rundene. Men Camilla la i et ekstra gir i de 2 siste rundene og hadde flere riktig gode treffere med bra presisjon hvilken avgjorde kampen, det ble seier med 2-1. I morgen møter Camilla Frankrikes stjerne og tidligere europamester Sara Ourahmoune.

Bernard Torres fra Gran vant mot Jamie Bidwell fra England med 3-0. Bernard viste prov på en god hurtighet med flere eksplosive kombinasjoner og kunde å dra ned på tempoet i sluttet på den siste runden og bare bokse hjem kampen. I semifinale møter Bernard den kypriotiske bokseren Antoniou Christos.

Salavat Khatuev fra Skien møtte Shafiq Chitou fra afrikanske Benin. Chitou startet i et høy tempo men med bristende presisjon og drog på seg en advarsel for lav slag i den første runden. Salavat hadde kontroll på kampen som stoppedes på TKO i den andre runden siden Chitou fått en cut. I neste kamp møter Salavat Raphael Arguello fra Sveits.

Lett-tungvekteren Vegar Tregren fra Trondhjem boksede en helt jevn kamp mot Godeffroy Beaussire fra Frankrike. Vegar har hatt en forkjølelse og kom ikke helt opp i sin kapasitet men leverte tross det en god kamp. Vegar kommer tilbake sterkere til neste turnering.

Tungvekteren Kevin Melhus fra Oslo imponerte med riktig god teknikk mot Rezoart Gashi fra Sveits og vant med 3-0. Kevin tog før seg og var tydeligere i både angrep og kontringer og vann alle rundene. I morgen møter Kevin Italias Nicolo Barsotti.

I Super tungvekt vant Simen Nysæter fra Trym mot Said Dezemaili fra Sveits etter å ha kjørt over Sveitseren i den siste runden. Simen vant kampen sikkert med 3-0 og møter i morgen Lukaz Rosanki fra Polen i semifinale.
 
Resultat og kommende kamper Belts Montana 2015

Torsdag 16. april (kvartfinaler)

51 kg Camilla Johansen, NOR - Taneceia Balentien, NED 2-1
60 kg Bernard Torres, NOR - Jamie Bidwell, ENG 3-0
64 kg Salavat Khatuev, NOR - Shafiq Chitou, BEN TKO rond 2
81 kg Godeffroy Beaussire, FRA - Vegar Tregren, NOR 2-1
91 kg Kevin Melhus, NOR - Rezoart Gashi, SUI 3-0
+91 kg Simen Nysæter, NOR - Said Dezemaili, SUI 3-0

Fredag 17 April (semifinale)
51 kg Camilla Johansen, NOR - Sara Ourahmoune, FRA
60 kg Bernard Torres, NOR - Antoniou Christos, CYP
64 kg Salavat Khatuev, NOR - Raphael Arguello, FRA
91 kg Kevin Melhus, NOR - Nicolo Barsotti, ITA
+91 kg Simen Nysæter, NOR - Lukaz Rosanki, POL
 

Norges tropp til ”BELTS MONTANA” 15-19 APRIL
51 kg Camilla Johansen, Raufoss
60 kg Bernard Torres, Gran BK
64 kg Salavat Khatuev, Skien BK
81 kg Vegar Tregren, Ulf-an
91 kg Kevin Melhus, Oslo BK
+91 kg Simen Nysæther, Trym


Ledere: Erik Bredler og Katrin Enoksson

Mvh
Erik Bredler, sportssjef
Norges Bokseforbund