EM ungdom 2012 | Norges bokseforbund

EM ungdom 2012

OPPDATERT! Martin Larsen og Jonas Sønsteby tapte begge i kvartfinalen mot bulgarske boksere. Som "vanlig" er det vanskelig å vinne mot hjemmeboksere i et mesterskap og det fikk begge smertelig erfare. Begge bokserne er nå å regne som en av de 8 beste bokserne i Europa i sine respektive klasser. Gratulerer.
Publisert: torsdag 28. juni 2012

Vi har med 2 deltagere i mesterskapet som går i Sofia Bulgaria 23. - 30. juni. Det deltar 245 boksere fra 35 land i dette meget store Europamesterskapet.

Martin Larsen, NOR - Sandro Poletan, BOS  18-9
Dette var en god kamp av Martin. Han åpnet litt tregt, men når ting begynte å stemme i slutten av den første runden så var han dominerende. Første runde vant han 5-4, og så var det nesten enveiskjøring i de to påfølgende rundene. Gratulerer Martin.

63 kg kvartfinale onsdag 27. juni
Martin Larsen, NOR - Popov Zdravko, BUL   12-17

81 kg 8-delsfinale
Jonas Sønsteby, NOR - Dawid Senko, POL  14-8
Dette var et fyrverkeri av en kamp med mange harde treffere. Det var ikke noen teknisk god kamp, men den sterke Raufossbokseren var dominerende og vant mye på sin innsats. Jonas ledet hele veien og var med dette den første Raufoss BK bokseren som deltar i et EM, og som i tillegg vinner en kamp. Gratulerer Jonas.