EM for kvinner starter i morgen | Norges bokseforbund

EM for kvinner starter i morgen

Årets tøffeste kvinneturnering starter klokka 19:30 i morgen i danske Vejle. Norge sender denne gangen to deltagere nedover til Danmark, som begge er kapabel til å ta medaljer; Renate Medby og Ingrid Egner. Det var knallhard sparring som sto på programmet til det norske laget med sine sparringspartnere i forrige uke i Oslo BK sine lokaler
Publisert: søndag 14. oktober 2007

To deltakere er klare til årets EM i Danmark, og det er Renate Medby i 52 kg og Ingrid Egner i 57 kg. Begge jentene har tidligere tatt medaljer i EM og VM, og vi har store forventninger til begge to.

Laget består av Ingrid Egner, Renate Medby, Max Mankowitz som sekundant, Henriette B Kitel som lagleder og Geir Dahlen som dommer.

 

For Renate har det vært beinhard prioritering, planlegging og tøff oppkjøring. Hun er for tiden bosatt i Tyskland med mann og to små barn, og må organisere mye for å kunne reise til rundt på treningssamlinger og konkurranser. Belønningen skal komme i form av en medalje, noe laget mener hun fortjener med sine tekniske kvaliteter og god boksing de siste årene.

 

Ingrid sparret jevnt regjerende verdensmester i 60 kg, Katie Taylor, i den siste treningssamlingen før mesterskapet. Hun vet at hun har trent optimalt og er meget godt forberedt til utfordringene som kommer. ”Det er ingen som slår så hardt som Katie, så nå kan jeg hamle opp med alle”

sier Ingrid.

 

Følg med på Ingrids hjemmeside som vil bli oppdatert med bilder og historier underveis:  www.ingridegner.com

 

 

 

FINN TO FEIL PÅ DETTE BILDET:

 

Svaret er at det mangler to medaljer rundt halsen på respektive Ingrid Egner og Renate Medby! Vi håper og tror at når EM er ferdig den 21. oktober så er medaljene på plass!