Diplomleir 2014 i Tønsberg | Norges bokseforbund

Diplomleir 2014 i Tønsberg

Takk for en storartet diplomleir i TK-hallen! For tredje år på rad har diplomboksere fra hele landet møttes for å trene sammen, lære diplomregler og bli bedre kjent gjennom felles aktiviteter.
Publisert: mandag 01. september 2014


Vi sov i TK-hallen fra torsdag til søndag, og deltatt i tøffe treningsøkter med flinke trenere. Connie Aas har kurset ungdommene i diplomregler. Vi har badet, stått på vannski og wakeboard, kjørt gokart og spist god mat som TKs eminente damegruppe har tilberedt! Vi fikk også utdannet noen nye diplomdommere under årets leir. Og sjefen selv, generalsekretær Erik Nilsen, kom innom for å sjekke at alt gikk som det skulle.

 

38 deltagere fra åtte forskjellige klubber deltok: Gran, Jessheim, Ski, Drammen, Bodø, Vestby, AIK Lund og TK bokseklubber. Takk til alle trenerne som stilte opp: Hadi Srour som hovedtrener for leiren med god hjelp fra Per Arne Skau fra Jessheim BK, Zayndi Arsaev fra AIK Lund, Roald Rønstad fra Vestby IL, Vera Schnabel fra Bodø BK og Henning Bjerke og Geir Vestvik fra TK. Disse tilførte høy kvalitet på treningsøktene med fokus på diplomboksing.

 

Diplomleiren er i Tønsberg-kameratene sin regi, men den er i aller høyeste grad et samarbeid mellom klubbene som deltar. Spesielt takk til Thomas Senn fra Gran BK som er min høyre hånd under treningsleirene, og Svein Rune Gjerdingen som er den venstre! Det er gøy å bidra til å fremme diplomboksinga i Norge!

 

Og så, til alle foreldre som hadde barn på leiren: Dere skal være stolte av de talentfulle og engasjerte ungdommene deres. De er en flott gjeng å være sammen med!

 

Hilsen
Bjørn Osvald Askedalen

 

 

Bilder fra Diplomleiren finnes her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.784396181603284.1073741836.150759678300274&type=1

 

En liten video snutt finnes her: https://www.facebook.com/video.php?v=784389261603976