Det svenske mesterskapet er godt i gang | Norges bokseforbund

Det svenske mesterskapet er godt i gang

Åpningsdagens største overraskelse var at Sportssjef Lennart Bernstrøm går av!
Publisert: fredag 20. april 2007

Her er en liten rapport fra det Svenske mesterskapet i Sundsvall. Hvor jeg er over på en liten ferie sammen med min kone.

 

Det veide inn 16 kvinner fordelt på 7 vektklasser og 50 herrer fordelt på 10 vektklasser til dette mesterskapet.

 

Norge er representert med Ebbe J. Berg fra Trym som dommer under dette mesterskapet. Henry Madsen er den danske dommeren.

 

Det var ingen store overraskelser under torsdagens innledende kamper. Arrangøren Sundsvalls BK var svært uheldig med trekningen og trakk stort sett favorittene til sine boksere. Dermed røk det 2 av deres 5 boksere allerede første dag. Dette gjelder Kosovare Busuku 60 kg kvinner og Kennedy Katende 75 kg herrer. De 3 siste vil nok også få det svært tøft.

 

Det var ingen kamper eller boksere som utmerket seg spesielt. Forhåpentligvis får vi se enda bedre boksing i morgen fredag.

 

For resultater og kamplister se http://www2.swebox.net

 

Den største overraskelsen var det kanskje Sportssjefen i det svenske forbundet Lennart Bernström som kom med under dagens trekning. Han informerte her om at han hadde sagt opp sin stilling som sportssjef og sluttet 1. august for å gå over i en ny stilling som personalsjef i et privat selskap.

 

Samtidig fortalte Generalsekretær Tommy Torstensson at han gikk av med pensjon i år.

 

Det vil nok medføre en god del ekstra arbeid i det Svenske Bokseforbundets ledelse når 2 så sentrale personer slutter i samme periode. Det vil bli spennende å se hvordan de vil organisere seg med hensyn til ansettelser osv.

 

Mvh

Odd Inge Misund