Den første Female-Box samlingen er nå unnagjort | Norges bokseforbund

Den første Female-Box samlingen er nå unnagjort

Nå er den første samlingen avsluttet og jeg ble meget positivt overrasket både over deltakelsen og nivået. 25 jenter var påmeldt, men endte opp med 22 deltakere. Drømmen er at noen av disse jentene skal kunne kvalifisere seg til OL en gang i fremtiden.
Publisert: tirsdag 03. mars 2009

Deltakerne var: Ingrid Egner, Ann Kristin Foss, Ann Kristin Hornsletten, Anne Tjønndal, Britt Janne Mardal, Ellen Bolstad, Emilie Ripnes, Grete Helle, Hanne Ulvund, Ingvild Vatn Andersen, Karina Molander, Kristin Soot, Kristin Ulvund, Lill Iren D Ness, Line Hitland Klubben, Line Walega Lund, Maren Mykkeltveit, Renate Bolland, Sara Halvorsen Olsen, Stine Haugen, Therese Bjørnås

 

Hovedfokus og faglig tema på denne samlingen var bokserens målsetning, treningsplanlegging, dagbok og analyse av egne ferdigheter. Det var også stor variasjon i treningen med smakebiter av boksing og taktikk, eksplosiv styrketrening og max o2. Dette for å bevisstgjøre jentene at de muligens må gjøre noe med treningen sin for å bli best i verden.

 

I innledende fase av prosjektet får mange muligheten til å delta. Men vi har trolig en fast satsingsgruppe i løpet av 2010.

Bokserne sammen med sine trenere får nå muligheten til å fastsette sine langsiktige planer og vise utvikling i tiden fremover. Det er et krav om innlevering av målsetning, treningsplaner og dagbøker fra de som ønsker å delta videre.

 

Neste samling er allerede under planlegging, og vi ønsker da å invitere trenerne i tillegg til bokserne. Tett dialog med trenerne, innspill og delaktighet vil føre til større utbytte av denne satsingen for alle parter.

 

 

Ta kontakt med Henriette

på telefon: 9776 9776

eller henriette.kitel@choice.no

 

 

Sekktest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer sekktest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intensiv trappeløp er alltid en vinner på slike samlinger!