Bronse til Sønsteby i Brandenburg cup | Norges bokseforbund

Bronse til Sønsteby i Brandenburg cup

Det ble bronse til Jonas Sønsteby i Brandenburg Cup, etter tap mot Temirlan Kabiyev fra Kazakhstan med 2-1. Jonas kom ikke helt i gang i den første runden men kom nærmere og nærmere, og var veldig nære å ta hjem kampen på slutten. Kabiyev gikk med lavt hode og låste Jonas, og burde kanskje hatt en advarsel. Men alt i alt en god turnering av Jonas, som viste at han er blant de tungvektere som tar medaljer i denne typen av turneringer.
Publisert: søndag 02. mars 2014

Jonas Sønsteby

Det var en veldig god standard på turneringen der laget fra Kazakhstan imponerte mest og tog hjem 4 gull i turneringen følt av hjemme nasjonen Tyskland som tok 3 gull. Det Norska laget gjorde en god innsatts og viste at vi er med og bokas bland de beste og tar en medalje i turneringen. Martins Larsens motstandere Agon Gashi fra Tyskland tok gull i turneringen og Vegar Tregrens motstander Blagoy Naydenov fra Bulgaria tapte 2-1 i finale. Vi er ikke langt ifra finalene men må arbeid litt til for at komme oss dit. Enda settet er at trene hard og at vare med og konkurrere med de beste.

Ledere: Erik Bredler og Ole Arne Næsgård

Juniorlandslaget deltar på Brandenburg Cup i Tyskland 26. februar til 02. mars. For det norske laget er turneringen en test før junior-VM som går i Bulgaria 10-25 april. Årets turnering er gigantisk med 121 innveide boksere fra mange av de beste boksenasjonene.  Den Norska troppen til JVM kommer at presenteres etter turneringa. Det er en hard turnering og garantert tøff vei til finalene som går søndag 02. mars.