Breddesamling for boksere på Norges Idrettshøgskole | Norges bokseforbund

Breddesamling for boksere på Norges Idrettshøgskole

Gran bokseklubbs trener Kjell Sørum har i helgen hatt ansvar for opplegg og gjennomføringen av breddesamling for norske boksere på Norges idrettshøyskole En fornøyd gjeng
Publisert: søndag 30. januar 2005












Det deltok boksere på alle nivåer og fra alle kanter av landet. Ca 50 ungdommer


























var slitne og fornøyd etter en helg med variert trening, og sosial omgang med
andre boksere. I tillegg fikk de muligheten til å se mye bra boksing under NBC.

Trener og noen boksere fra Gran BK har vært så heldig å bli kjent med Porsha
Morgan gjennom aeroboks i Brandbu, og ideen om å få til en treningsøkt med
henne under breddesamlingen ble tent.

Porsca er en positiv person som var med fra første stund da hun ble spurt om å bidra,og bokserne på samlingen fikk seg en økt de sent vil glemme! Med musikk anlegg som hadde trøkk til å løfte taket satte Porsha i gang.

 

Det ble en økt de færreste vil glemme!  På forhånd var nok de fleste litt avventende, men etter 2 timer i et forrykende tempo, gikk praten livlig blant ungdommen om hvor
tøft dette hadde hvert! 

 

Trener i Gran bokseklubb Kjell Sørum er med på aeroboks så ofte som mulig, Han har sett denne treningsformen som veldig fin for bokserne, og håper at boksenorge kan dra nytte av dette fyrverkeri av en instruktør.

 

Denne formen for boksing gir stort utbytte for boksernes utholdenhet, koordinasjon og rytme. Den har dessuten ingen belastnings skader og passer til alle aldersgrupper. Gran Bokseklubb mener denne type trening ville gi masse til alle idretter på Hadeland (og andre steder), og håper selv å kunne dra nytte av denne fantastiske kvinnen og hennes opplegg i fortsettelsen. Hun gir 110% av seg selv, og vi tør å love at alle som er glad i å trene får en fantastisk opplevelse ved å prøve hennes opplegg. 

 

Vi takker Porcha for hennes bidrag på samlingen og må bare innrømme at godt trente boksere slet med å henge med i Porchas tempo. Dette er en dame det ikke er lett å matche!

mvh 
Jan Olav Morka
































 

 

 

 

 

 

Porscha og Grangutta
Tøff trening