Brandenburg Cup 2015 | Norges bokseforbund

Brandenburg Cup 2015

Norge stilte med 2 boksere - Anders Eggan og Islam Ismailov i Brandenburg cup i Tyskland 9-13 september. Det ble dessverre tap i første match for begge av våre gutter.
Publisert: søndag 13. september 2015


Anders møtte Mohmmad Abdilrasoon fra Finland. Anders åpnet tøft og prøvde å sette seg i respekt fra starten av, men Mohammed var litt sterkere enn Anders og fulgte godt opp. Det ble en meget jevn og god kamp, men styrken til Finland var avgjørende denne gangen. Dette var en veldig god erfaring for Anders som får bekreftet hva han bør ha fokus på framover. 


Islam sto over første runde og møtte Polen som slo Sverige i første match. Også Islam starter tøft og var bestemt på å vinne første runde, noe han også gjør. 2 og 3 runder blir veldig jevn og går tydeligvis i Polen sin favør. Islam treffer med flere harde treffer men polakken var en tøffing og tålte en trøkk. Islam gikk litt tidlig tom for krefter noe som gjorde at han ikke klarte å følge opp den gode boksingen fra første runde. Begge guttene gjør en veldig god innsats i en meget tøff turnering. Her var noen de beste juniorene i verden samlet.

Resten av dagene i Tyskland etter vi ble slått ut ble brukt til trening og sparring. Meget stolt av guttene som viser en veldig seriøsitet i sin idretten og er veldig fine å dra på tur med.


Norges tropp:

Anders Eggan 69 kg

Islam Ismailov 81 kg