BOXAM i Spania: Det ble 2 tap i dag | Norges bokseforbund

BOXAM i Spania: Det ble 2 tap i dag

International Boxing Tournament BOXAM i Spania, og Salavat Khatuev og Martin Larsen var først ute og bokset i kveld. Dessverre ble det tap på begge våre boksere. Salavat møtte Jason Easton fra Skottland og Martin møtte Christian Mbilli Assomo fra Frankrike. Totalt er det 20 nasjoner på plass, med 77 herreboksere og 57 dameboksere.
Publisert: tirsdag 05. mai 2015

Første dag er ferdig på International Boxing Tournament BOXAM i Spania og dessverre ble det tap for både Salavat Khatuev og Martin Larsen. I morgendagens kamper går Camilla Johansen inn i turneringen mot den tøffest tenkbare motstander, da hun møter den olympiske mesteren Nicola Adams fra England. Bernard Angelo Torres møter Igor Lazarev fra Israel.

Salavat Khatuev i 64 kg tok ledelsen i kampen mot Jason Easton fra Skottland, men får ikke til den samme fine boksingen i runde 2 og 3 og taper kampen. Salavat kan bedre og har en seier mot Skotten fra tidligere landskamp.

I 75 kg så fikk Martin Larsen en hard motstander; Christian Mbilli Assomo ble Europamestere for junior i 2013 og er nå i den absolutte seniortoppen med blant annet to strake seirer i WSB. Martin gjør en taktisk bra kamp der han ble bedre og bedre for hver runde, men han kunne ikke true franskmannen og taper 3-0.

Vegar Tregren i 81 kg bokser på torsdag mot Souliman Abdourachidov fra Frankrike og Kevin Melhus i 91 kg går direkte til semifinale der han møter vinneren av Skottland og Frankrike.


Kommende kamper International Boxing Tournament BOXAM 04-10 mai 2015

5 mai
64 kg Salavat Khatuev, NOR - Jason Easton, SCO 0-3
75 kg Martin Larsen, NOR - Christian Mbilli Assomo, FRA 0-3

6 mai
51 kg Camilla Johansen, NOR - Nicola Adams, ENG
60 kg Bernard Angelo Torres, NOR - Igor Lazarev, ISR

7 mai:
81 kg Vegar Tregren, NOR - Souliman Abdourachidov, FRA

8 mai: (semifinale)
91 kg Kevin Melhus, NOR - Vinner SCO/FRA

Norges tropp til ”BOXAM” 04-10 mai 2015
51 kg Camilla Johansen, Raufoss
60 kg Bernard Angelo Torres, Gran BK
64 kg Salavat Khatuev, Skien BK
75 kg Martin Larsen, Trondhjem
81 kg Vegar Tregren, Ulf-an
91 kg Kevin Melhus, Oslo BK