Boksing inn på Toppidrettsgymnaset i Skien | Norges bokseforbund

Boksing inn på Toppidrettsgymnaset i Skien

Toppidrettsgymnaset i Skien starter bokselinje i samarbeid med Pors boksegruppe. Det er den første Toppidrettsgymnaset som starter med linje i boksing. Dette er en unik mulighet til de som vil satse på boksing og skaffe seg studiekompetanse samtidig. Skolen er tilpasset idtretten slik at samlinger, turneringer osv er en del av pensum/skoletiden. Toppidrettskoordinator Terje Rasmussen ved skolen vil være til stede ved Skarnes Cup.
Publisert: søndag 27. januar 2008


Artikkel i lokal avis vedr. Linjen: http://www.ta.no/lokal_sport/article3288543.ece

 

Tekst fra toppidrettskoordinator Terje Rasmussen ved skolen:

Toppidrettsgymnaset i Telemark (TiT) er et av tre toppidrettsgymnas i Norge. Toppidrettsgymnaset er en meget spesiell skolemodell som er basert på at unge idrettsutøvere skal kunne få alle muligheter til å se hvor gode de kan bli i sin idrett,- samtidig som de kan ta vare på utdanningen sin. TiTs motto er "Utdanning på idrettens premisser, men ikke idrett på bekostning av utdanning" TiT er sterkt fokusert på å ha full kontroll på mengde og type trening. Skolen har egen fysioterapeut med klinikk på skolen.

 

TiT har i dag 6 idrettsgrener; fotball, håndball, sprangridning, Nanbudo, bryting og svømming.

I år starter vi også med boksing,  i samarbeid med Pors Boksegruppe.

 

Ukeplanen vil trolig være med basistrening fire morgenøkter i uken under styring av skolens fysioterapeut Kenneth Martinsen. I tillegg kommer fire kveldsøkter etter skoletid med trenerne Svein Børnes og Njård Nordstrand.  Skolen og klubben legger opp til to treningsleire i utlandet pr skoleår.

 

For mer info : www.toppidrettsgymnaset.no Eller ring toppidrettskoordinator Terje Rasmussen på 97 666 449