Boksing for skoleungdom i Qatar | Norges bokseforbund

Boksing for skoleungdom i Qatar

Akkurat som i fjor blir det også i år arrangert boksetrening ved Qatar Norwegian School. Tilbudet blir gitt til 6.-10.klasse, og så langt i år har 7-9 ungdomsskoleelever benyttet seg av tilbudet. Mange av de som var med i fjor har reist hjem til Norge, så i år er alle nye bortsett fra Nils.
Publisert: tirsdag 19. oktober 2010

 

Bak fra venstre: Aleksander, Nils, Jonas og coach Sigmund. Foran fra venstre: Marthe, Vilde, Ina og Silje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Mesaieed (industribyen der vi holder til) er det dessverre ikke så veldig mange idrettstilbud for ungdom. Boksing er faktisk noe som flere av ungdommene her nede har etterlyst, og da er det artig at vi som skole har mulighet til å tilby dette. Ledelsen ved skolen er veldig bevisste på at ungdommen trenger fritidstilbud, så det har derfor ikke vært noen problemer å kjøpe inn nødvendig utstyr som hansker, hoppetau, tennisballer, sandsekker og pads på skolens regning.

 

Det er fortsatt veldig varmt her nede, så treningene foregår i et av klasserommene. Litt trangt er det, men innsatsen er på topp og det er veldig god stemning blant guttene og jentene.  Poenget er i utgangspunktet ikke å skape nye boksere, men sørge for at ungdommen her nede får et spennende og utfordrende tilbud. Kanskje kan man da kan oppleve norske boksere med en fortid fra Qatar Norwegian School i norske bokseringer om noen år!

 

 Varm boksehilsen fra Sigmund Aagaard