Boksestevne i Drøbak lørd. 31.jan | Norges bokseforbund

Boksestevne i Drøbak lørd. 31.jan

Har dere tenkt å melde på boksere til stevne i Drøbak, så gjør det nå !!
Publisert: torsdag 22. januar 2009

Hei Boksenorge.

Jeg vet at påmeldingsfristen er først til mandag, men noen som er avhengig av å fly eller ta tog har ringt og spurt om jeg har kamp til den eller den. For å få billetter som er så rimelige at de har råd til å komme, må de ha bekreftet kamp, helst flere uker i forveien, og så lenge de fleste på østlandet melder på sine akkurat på fristen, eller oftest noen dager etter at fristen har gått ut, resulterer dette i at folk ikke kommer, eller at de som er sene ikke får kamp allikevel.

Akkurat nå har jeg påmeldinger fra Kungshamn Bk i Sverige. Finnes det en ᄧ kg. junior der ute som kan matche en svensk jr. med 13 kamper. Er det noen som tør å møte Alexander Hagen fra Flekkefjord? Jeg har også en svensk 15 åring på + 91 kg. med 0 kamper.

Fra Bodø har jeg Vera (63) og Anne (60) pluss ingvild fra Ulfan (jr.67) Er det noen som vil møte dem?? Her er det flybiletter og det koster faktisk Bodø en del kroner og komme sørpå.

Ulfan har meldt på 5 diplomboksere i alderen 13-14 år og som veier fra 41 -51 kg. pluss at vi har noen fra Tk også på 53 og 60.

Ungdomsboksere finnes ikke enda med unntak av 3 gutter fra Fuvo som skal debutere i  63, 66 og 80 kg. Og finnes det noen som vil møte Sverre Glad fra TK?

Kast dere på telefonen folkens, det er jo NM-junior i Aurland uka etter.

Når vi kommer til tirsdag-onsdag, så har jeg avtalt kamper med dem som har meldt seg på. Ved siste stevne var det flere som ringte og ville melde på boksere etter fristen, og da var jo de fleste kampene allerede avtalt, og det var ikke noen "ledige" igjen


Med hilsen
Klaus Bareksten